Δελτία Τύπου

Κάτι ετοιμάζει η Blue Air!

Η αεροπορική εταιρεία Blue Air με το άρτιο της ιπτάμενο προσωπικό φιλοξενεί τους επιβάτες της…Κυπριακά!  Η Blue Air κατάφερε να ενσαρκώσει την Κυπριακή φιλοξενία  σε μια φωτογράφιση, στην οποία είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε από την οπτική γωνία του φακού αλλά και ως επιβάτες.

Βρεθήκαμε λοιπόν στην φωτογράφιση της Blue Air, που έλαβε μέρος εν ώρα πτήσης την Πέμπτη 2 Ιουνίου, από Λάρνακα προς Θεσσαλονίκη, με κύριους πρωταγωνιστές μέλη του πληρώματος αλλά και το επιβατικό κοινό.

Η μέρα ξεκίνησε από το πρωί στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, όπου έγινε η επιμέλεια μαλλιών και μακιγιάζ.  Στη συνέχεια επιβιβαστήκαμε στο αεροσκάφος και το πρώτο πράγμα που αντικρίσαμε ήταν το χαμόγελο και η θετική αύρα από τα μέλη του πληρώματος της πτήσης.

Η ιδέα της φωτογράφισης ήθελε τους αεροσυνοδούς, να σερβίρουν τους επιβάτες τους με ζεστασιά, φροντίδα και πάνω από όλα χαμόγελο, ενσαρκώνοντας έτσι την κυπριακή φιλοξενία την οποία μπορεί να ζήσει κανείς σε όλες τις πτήσεις της Blue Air, σ’ όλα της τα δρομολόγια με αναχώρηση από το αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Η φωτογράφιση δε θα ήταν εφικτή και επιτυχής, χωρίς την άψογη συνεργασία όλων των μελών πληρώματος, των φωτογράφων  Δημήτρη Χριστοδουλίδη και Ελένη Βαδουρίδου από DEC Audiovisual Photography, τις Βάσω Γιακουμή  και Χριστιάνα Χατζηττοουλή για το μακιγιάζ και την επιμέλεια μαλλιών, τη βοήθεια των μοντέλων Δέσποινας Κυριάκου και Φλώρου Μακρή αλλά και όλων των υπόλοιπων επιβατών.

Δεν είναι πλέον μυστικό για το τι μας ετοιμάζει η Smart flying αερογραμμή με βάση τη Λάρνακα.  Το άρτιο, πεπειραμένο της ιπτάμενο προσωπικό, ως επί το πλείστον Κύπριοι πολίτες, περιμένουν να σας φιλοξενήσουν κυπριακά, έχοντας πάντα υπόψη σας τη δική σας φιλοξενία και ασφάλεια.

Ακολούθησε τα όνειρα σου και πέταξε (Κυπριακά!)

 

Σχετικά νέα

X
Translate »