Breaking News

Γενικά

Θανατηφόρο στα Λιβάδεια: Συνελήφθη ο οδηγός του φορτηγού

Συνελήφθη ο οδηγός του μοιραίου οχήματος που ενεπλάκη στο θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε χθές το μεσημέρι στα Λιβάδεια με θύμα τον 44χρονο Γιώργο Κάτσιου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 1.30 το  μεσημέρι οι Γιώργος Κάτσιου 45 χρόνων και Κυριάκος Πηγιώτης 37 ετών, υπάλληλοι στον Δήμο Λειβαδιών πραγματοποιούσαν εργασίες αποκοπής θάμνων και συλλογής κλαδεμάτων από νησίδες που βρίσκονται στην είσοδο Λειβαδιών παρά τον κυκλικό κόμβο του Intercollege.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, διερχόμενο ημιφορτηγό που οδηγούσε ο Ελληνοπόντιος Μίκης Μελιανίδης 38 χρόνων, παρέσυρε τους δύο εργάτες με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 45χρονος ενώ ο 37χρονος τραυματίστηκε σοβαρά.

Με ασθενοφόρο οι δύο άνδρες διακομίσθηκαν στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του Γιώργου Κάτσιου.

Η κατάσταση της υγείας του Κυριάκου Πηγιώτη κρίνεται σοβαρή και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι οι δύο υπάλληλοι του Δήμου Λειβαδιών πραγματοποιούσαν τις εργασίες στο δρόμο, χωρίς να έχουν τοποθετήσει κώνους ή προειδοποιητικές πινακίδες.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του ΤΑΕ Λάρνακας, της Τροχαίας και επιθεωρητής του Τμήματος Εργασίας και άρχισαν έρευνες.

Στον οδηγό του ημιφορτηγού, ο οποίος νοσηλεύεται επίσης στο Νοσοκομείο Λάρνακας, διενεργήθηκε από την Αστυνομία προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Πηγή: offsite.com

Σχετικά νέα

X
Translate »