Breaking News

Επιχειρήσεις

Ηermes: Deal με Δανό για εμπορική ανάπτυξη Αεροδρομίου Λάρνακας

Ο Όμιλος ΔΑΝΟΣ ανακοίνωσε σήμερα τη συνεργασία του με την εταιρεία Hermes Airports Ltd στον τομέα των συμβουλευτικών υπηρεσιών για την εμπορική ανάπτυξη των διαθέσιμων περιοχών στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας, στην Κύπρο.
Η εν λόγω συνεργασία πραγματοποιήθηκε υπό την ώθηση για την εμπορική εκμετάλλευση και ανάπτυξη της περιοχής πέριξ του Διεθνούς Αεροδρομίου Λάρνακας, στο πλαίσιο της Σύμβασης Παραχώρησης μεταξύ της Hermes Airports Ltd και της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η Hermes Airports Ltd, εγγεγραμμένη εταιρεία στην Κύπρο, είναι μια διεθνής κοινοπραξία μετόχων που εκπροσωπεί ένα μείγμα κυπριακών και διεθνών εταίρων, στην οποία χορηγήθηκε η λειτουργία και η διοίκηση των διεθνών αεροδρομίων της Λάρνακας και της Πάφου για μια περίοδο 25 ετών, με Σύμβαση Παραχώρησης μορφής BOT (Κατασκευή – Λειτουργία – Μεταφορά).

Ο Όμιλος Δανός – An alliance of BNP PARIBAS REAL ESTATE με γραφεία σε ολόκληρη την Κύπρο, την Ελλάδα και τα Βαλκάνια προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στον χώρο της ακίνητης περιουσίας και της συμβουλευτικής επιχειρήσεων και μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Με την 50ετή εμπειρία του, ο Όμιλος Δανός – An alliance of BNP PARIBAS REAL ESTATE έχει υποστηρίξει διεθνείς συνεργασίες και επενδύσεις στον χώρο της ακίνητης περιουσίας στην Κύπρο και στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Πηγή: Capital Today

Σχετικά νέα

X
Translate »