Breaking News

Δελτία Τύπου

Η Coffee Island επεκτείνεται στο Λονδίνο και το γιορτάζει με Χριστουγεννιάτικο Διαγωνισμό!

Το νέο κατάστημα της Coffee Island στο κέντρο του Λονδίνου ξεκίνησε τη λειτουργία του εδώ και έναν μήνα συστήνοντας στην στολισμένη πρωτεύουσα τα αρώματα του Coffee Island specialty blend! Το κατάστημα του Λονδίνου σηματοδοτεί την νέα επέκταση της ήδη πετυχημένης πορείας της αλυσίδας στη διεθνή αγορά ανταγωνίζοντας δυναμικά στην απαιτητική αγορά της πρωτεύουσας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Στο εορταστικό κλίμα του Λονδίνου και ο Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός της Coffee Island  «Be a Santa!» που δίνει την ευκαιρία σε έναν τυχερό “Santa” και το αγαπημένο του πρόσωπο να ταξιδέψουν στο Λονδίνο για να επισκεφθούν το νέο κατάστημά στο Λονδίνο.

https://beasanta.coffeeisland.gr/cy/

 

Η επέκταση του δικτύου της Coffee Island σε νέες αγορές έρχεται να αναδείξει τις δυνατότητες της εταιρίας για περαιτέρω ανάπτυξη. Η απαράμιλλη τεχνογνωσία, η καινοτομία και η αγάπη της εταιρείας για τον καφέ την έχουν κατατάξει στην κορυφή της Ευρώπης. Στα φετινά Allegra European Coffee Awards που πραγματοποιούνται για 9η χρονιά, η Coffee Island απέσπασε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Best Coffee Chain in Southern Europe (Καλύτερη αλυσίδα καφέ στην νότια Ευρώπη). H δυναμική του brand και η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών του δικτύου αποτελούν δύο σημαντικά στοιχεία, τα οποία συνετέλεσαν στην κατάκτηση ενός ακόμη βραβείου. Με ομαδικό πνεύμα, διεξοδικές και επίμονες μελέτες η Coffee Island ζωντάνεψε το όνειρο της και πλέον οι φίλοι της μπορούν να επισκεφτούν το νέο καφεκοπτείο στην περιοχή Covent Garden που βρίσκεται μόλις δυο λεπτά από το Leicester Square tube station, και 5 λεπτά από το Covent Garden tube station (Upper St Martin’s Ln, London WC2H 9NY).

Η δημιουργία του νέου Coffee Island στο Λονδίνο όχι μόνο καθιστά υπερήφανη την εταιρεία για την ανάπτυξή της αλλά και για το γεγονός ότι διαφοροποιείται από την αγορά του Λονδίνου. Σε αυτό οι φίλοι του καφέ μπορούν να απολαύσουν specialty καφέδες αλλά και μοναδικά ροφήματα όπως βότανα και ποικιλίες τσαγιού από το tea corner. Επίσης, μπορούν να συνδυάσουν το αγαπημένο τους ρόφημα με προτάσεις για πρωινό ή ένα ελαφρύ γεύμα επιλέγοντας από μια μεγάλη γκάμα ακόμη και vegan ή vegetarian σύμφωνα με τις γαστριμαργικές τους προτιμήσεις.

Ειδοποιός διαφορά για την αγορά του Λονδίνου είναι το «Custom Blend» της Coffee Island. Οι πελάτες έχουν την δυνατότητα δημιουργίας μοναδικού blend ανάλογα με γευστικό προφίλ της επιλογής τους. Ενώ παράλληλα στο καφεκοπτείο προσφέρεται μια διευρυμένη γκάμα specialty coffee των Microfram Projects που αφορούν στη διάθεση περιορισμένων ποσοτήτων specialty καφέ (limited edition). Η  Coffee Island διασφαλίζει την πηγή  ποιοτικού specialty καφέ στο κοινό, μέσω του Direct Trade δηλαδή μέσα από τις συμφωνίες με τους ίδιους του ανθρώπους στις χώρες παραγωγής έχοντας παράλληλα απόλυτη γνώση για τον τρόπο συγκομιδής και επεξεργασίας του καφέ.

Στο Microfarm & Brew Bar όλα τα ροφήματα παρασκευάζονται με εξελιγμένες μεθόδους παρασκευής όπως το V60,  Chemex, Aeropress και Syphon ενώ οι πελάτες του έχουν την δυνατότητα αγοράς οποιουδήποτε specialty καφέ της επιλογής τους. Η ξεχωριστή αυτή εμπειρία γεύσεων και αρωμάτων σε ένα ζεστό περιβάλλον με μοντέρνο σχεδιασμό ταξιδεύει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του καφέ!

 

Περισσότερες πληροφορίες για το καφεκοπτείο μας στο Λονδίνο θα βρείτε στο σύνδεσμο: http://coffeeisland.co.uk/

Σχετικά νέα

X
Translate »