Αθλητικά Νέα

Η 24η αγωνιστική για τις ομάδες της πόλης μας

Ολοκληρώθηκε η 24η αγωνιστική του Παγκυπρίου πρωταθλήματος 1ης κατηγορίας, μια αγωνιστική που έφερε έφερε σημαντικές νίκες στις 3 από τις 4 ομάδες μας (προσωρινές και μη) πλην της Νέας Σαλαμίνας η οποία δέχθηκε βαριά ήττα από τη Δόξα στο Αμμόχωστος.

 

Τεράστιας σημασίας νίκη πέτυχε η ΑΕΚ επί της Ομόνοιας με το ευρύ σκορ 4-2 στην «ΑΕΚ Αρένα».  Καλύτερη η ΑΕΚ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα κατάφερε να πάρει μία επιβλητική νίκη κόντρα στους «πράσινους» που τους κρατά κοντά στους διεκδικητές του τίτλου στους 52 βαθμούς στην 4η θέση, αφήνοντας  την Ομόνοια στους 47 βαθμούς στην 5η θέση.

 

Η ΑΕΚ διέλυσε την Ομόνοια που χάνει έδαφος για Ευρώπη

 

Μία σπουδαία αναμέτρηση γεμάτη γκολ πραγματοποιήθηκε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» μεταξύ Ανόρθωσης και Εθνικού, με την ομάδα της Αμμοχώστου να κερδίζει στο τέλος με 4-2. Αν και ο Εθνικός βρέθηκε δύο φορές μπροστά στο σκορ, η Ανόρθωση κατάφερε να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα με πρωταγωνιστή τον Αντρέ Άλβες σημειώνοντας χατ-τρικ.

«Κλείδωσε» εξάδα με αφηνιασμένο Άλβες (video)

 

Ζωντανός στη διεκδίκηση της έκτης θέσης (και της συμμετοχής στο πρώτο γκρουπ των πλέι οφ) έμεινε ο Ερμής, ο οποίος επικράτησε 4-0 της ΑΕΖ στο «Παφιακό», πανηγύρισε την τρίτη εκτός έδρας επιτυχία του στη σεζόν και ισοβαθμεί πλέον με την Ανόρθωση, η οποία όμως έχει παιχνίδι λιγότερο.

ΕΡΜΗΣ: Με Super Mashinya ελπίζει (video)

 

Μετά από πέντε σερί ήττες, 10 αγωνιστικές άνευ νίκης και συνολικά 75 ημέρες η Δόξα επέστρεψε στις επιτυχίες και επικρατώντας 3-1 της Νέας Σαλαμίνας στο «DIMCO Αμμόχωστος-Επιστροφή» πανηγύρισε την τρίτη νίκη της στο τρέχον πρωτάθλημα, η οποία ήταν και η πιο ευρεία (με 1-0 οι δύο προηγούμενες απέναντι σε Δερύνεια και ΑΕΖ)!

Νέα Σαλαμίνα: Έχασε και πάει να χάσει την εξάδα

 

Football Loop Cyprus: Τα πάντα για την ΟΜΑΔΑ σου!
Το απόλυτο App του Κυπριακού ποδοσφαίρου

Image result for football loop cyprus

 

Σχετικά νέα

X
Translate »