ΑΕΚ

Η Φωτούλλα και ο Παττίχης διδάσκουν αθλητικό πολιτισμό…Μας ενώνει μια επαρχία

Με το μεγάλο αγώνα ΑΕΚ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ να δεσπόζει της 8ης αγωνιστικής ή πόλη μας κινείται σε ποδοσφαρικούς ρυθμούς.

Η αγωνιστική κόντρα των 2 ομάδων καλά κρατεί εδώ και περίπου μια δεκαετία και παρά τα όποια παράδοξα συμβαίνουν κατα καιρούς πολλοί είναι οι συμπολίτες μας, οπαδοί των 2 ομάδων που στέλνουν τα δικά τους μηνύματα και διδάσκουν ποδοσφαιρικό πολιτισμό.

Δυο εξ αυτών είναι η Φωτούλλα Σάββα (γνωστή φίλαθλος της Ανόρθωσης) και ο Ανδρέας Παττίχης (γνωστός φίλαθλος της ΑΕΚ). Τα πειράγματα μεταξύ των 2 μέσω κοινωνικών δικτύων είναι εβδομαδιαίο φαινόμενο και δείχνουν ακόμη μια φορά πως οι Λαρνακείς φίλοι των 2 ομάδων, δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν, εκτός από 90 λεπτά αγωνιστικής αντιπαλότητας.

 

Δείτε πιο κάτω τη σχετική ανάρτηση της Φωτούλλας Σάββα.

ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΠΑΡΧΙΑ.
Αυτό που μας χωρίζει είναι μόνο τα 90 λεπτά του αγώνα φίλε μου Αντρέα ….άτε και οι +7 βαθμοί της ομάδας μου από την δική σου! Χα χα χα
Ευχή όλων είναι να δούμε ένα ωραίο αγώνα, να τον απολαύσουν οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων, και ιδιαίτερα οι ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ που θα ξεφύγουν βαθμολογικά!!
Υ.Γ Είδες πόσο καλή μπορώ να γίνω!
Υ.Γ1 Ελπίζω να καταλάβουν όλοι πως είναι με χιούμορ που γράφτηκε ,αλλά τα ευλογημένα και ποιος δεν θέλει να κερδίζει πάντα η ομάδα του!

Σχετικά νέα

X
Translate »