ΑΕΚ

Η ποιότητα να υπερισχύσει ξανά!

Οι πολλές απουσίες αναγκάζουν τον Ιμανόλ Ιδιακέθ να παρατάξει μία ομάδα που θα κατέβει στο «AEK Arena» με στόχο να διασφαλίσει τη πρόκριση!

Ευδιάθετος εμφανίστηκε ο Ιμανόλ Ιδιακέθ στην διάσκεψη τύπου ενόψει Κορκ, και δεν θα μπορούσε να παρουσιαστεί αλλιώς, καθώς η «εικόνα» της ομάδα του μέσα στην Ιρλανδία ήταν αρκετά καλή.

Στο «AEK Arena» με τον κόσμο στο πλευρό της που αναμένεται να κάνει το «μπαμ» από τη πλευρά της προσέλευσης, ο Λαρένα και οι παρέα του, επιθυμούν να τελειώσουν τη δουλειά με έναν σύλλογο που εξασφάλισε πρωτάθλημα στη χώρα του, ύστερα από αρκετά χρόνια!

Ο φιλόδοξος τεχνικός της ΑΕΚ μπορεί να έχει στην διάθεση του ένα «μεγάλο» ρόστερ, ωστόσο, οι απουσίες είναι πολλές… Πέραν των γνωστών Ορτίθ και Γκαρίδο που δεν έχουν συμπεριληφθεί σε καμία αποστολή φέτος, λείπει και ο Μουρίγιο που εκτίει την τελευταία αγωνιστική της ποινής του.

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε πως εκτός έμειναν οι: Ακοράν, Ρουσιάς, Εγγλέζου, Μαλόκου, Ιωάννου, Αναστασίου, Μιχαήλ, Τούμπας, Κωνσταντίνου και Παναγίδης, ενώ ο Νάτσο Κάσες δεν πρόκειται ούτε απόψε να κάνει ντεμπούτο.

Η αποστολή για τη «μάχη» με την Κορκ έχει λίγες εκπλήξεις, με την πιθανή ενδεκάδα να διαμορφώνεται ως εξής:

Ο Πάμπλο κάτω από τα δοκάρια, οι Τρούγιολς, Καταλά, Μοϊσόφ και Αντωνιάδης συμπληρώνουν την άμυνα, με τους Λαρένα, Λαμπάν και Τόμας να βρίσκονται στη μεσαία γραμμή, και να έχουν ως στόχο να «κόψουν» και «μοιράσουν» στους Χέφελ, Τρισκόφσκι και Τολεμές, που συμπληρώνουν τις επιλογές του Ισπανού.

Από την άλλη πλευρά, το δυσκολοκατάβλητο σύνολο της Κόρκ θα παίξει για να «χτυπήσει» τις αδυναμίες των Λαρνακείς, που δεν πρέπει να επαναπαυτούν μετά το 0-1 το πρώτου αγώνα.

Οι πιθανές «11» επιλογές του Κόλφιλντ ίσως να είναι οι… Μακνάλτι, Οκόνορ, Ντιλέινι, Μακ Κόρμακ, Κιχάνε, Μπόλγκερ, Μπάκλεϊ, Μόρισεϊ, Ντουλί, Σέπαρντ, και στη κορυφή ο Μαγκουάιρ.

Πηγή: themasports.com

Σχετικά νέα

X
Translate »