Αθλητικά Νέα

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και φέτος ο μέγας χορηγός του Radisson Blu Διεθνή Μαραθωνίου Λάρνακας

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας με ιδιαίτερη τιμή ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής του συνεργασίας με την ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και για την φετινή διοργάνωση.

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, ως η πρώτη κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών, στηρίζει διαχρονικά τις μεγάλες αθλητικές δραστηριότητες του τόπου, διαδραματίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα της Κύπρου. Η Εταιρεία θεωρεί ότι ο αθλητισμός αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εκφάνσεις της ανθρώπινης ζωής. Σε αυτό λοιπόν το πλαίσιο, της διαρκούς κοινωνικής προσφοράς της, η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ θα γεμίσει και πάλι ενέργεια τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας.

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 σας περιμένουμε, για να τρέξουμε όλοι μαζί σε μια από τις ωραιότερες διαδρομές αγώνων δρόμου που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ στην Κύπρο και συμπεριλαμβάνει Μαραθώνιο Δρόμο (42.195 χλμ), Ημιμαραθώνιο δρόμο (21.095 χλμ), 10 χιλιομέτρων , 5 χιλιομέτρων – εταιρικός, 5 χιλιομέτρων – ατομικός και 1 χιλιομέτρου McDonald’s™ Kids Race 1km και το FunRace για τους ενήλικες.

Ο κ. Κώστας Ντάλτας, εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας, δήλωσε σχετικά με την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ:

«Είναι ιδιαίτερα μεγάλη η τιμή της ανανέωσης της συνεργασίας μας με την ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ για μία ακόμη χρονιά. Η παράδοση της πρωτοπόρου αυτής κυπριακής εταιρείας στην προσφορά προς την κοινωνία, μας γεμίζει σιγουριά πως θα συμβάλει τα μέγιστα και στη φετινή διοργάνωση. Άλλωστε μας προδιαθέτει γι’ αυτό η άριστη συνεργασία μας κατά τον περσινό Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας.

Εκ μέρους της Petrolina (Holdings) Public Ltd, η κ. Γεωργία Λευκαρίτη, Διοικητικός Σύμβουλος, σημείωσε:


«Είμαστε περήφανοι που και φέτος βρισκόμαστε στο πλευρό του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας. Μιας διοργάνωσης που καθίσταται πλέον θεσμός, όχι μόνο για την Κύπρο, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή. Από τη διεξαγωγή αυτής της

διοργάνωσης, δεν θα μπορούσε να λείψει η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, που για περισσότερα από 50 χρόνια, ενισχύει το κοινωνικό σύνολο».

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο: http://larnakamarathon.com/

Σχετικά νέα

X
Translate »