Κύριε υπουργέ,
 
Τον περασμένο Ιούλιο επισκεφθήκατε την υπό ανέγερση νέα πτέρυγα του
Νοσοκομείου Λάρνακας, παρόντων και των βουλευτών της Λάρνακας, για να διαπιστώσετε αν όντως ο εργολάβος σταμάτησε την ανέγερση. Κύριε υπουργέ, αντιλαμβάνεστε σε ποια τραγική κατάσταση βρίσκονται οι ασθενείς που επισκέπτονται το Νοσοκομείο; Εδώ και τρία χρόνια που ξεκίνησε αυτό το έργο, είναι προβληματικό. Ξεκινά-σταματά και πάλι από την αρχή.
Οι καρδιοπαθείς, αυτή η μεγάλη μερίδα των ασθενών που επισκέπτεται το Νοσοκομείο, λόγω στενότητας χώρου, ταλαιπωρούνται αφάνταστα. Οι καρδιολόγοι δεν έχουν δικό τους ιατρείο και όπου βρουν κενό άλλης ειδικότητας, εκεί βολεύονται. Οι καρδιοπαθείς, λόγω έλλειψης χώρου, νοσηλεύονται μαζί με άλλες παθήσεις, πολύ επικίνδυνο για την εξέλιξη της υγείας τους. Έλεος πια, είναι αδικαιολόγητη η κάθε λίγο και λιγάκι διακοπή της ανέγερσης. Και διερωτώμαι, αν επρόκειτο για προσωπική σας υπόθεση, θα την ανεχόσασταν;
Οι καρδιοπαθείς που δεινοπαθούν στο Νοσοκομείο είναι πολίτες της Δημοκρατίας, πληρώνουν φόρους και έχουν δικαιώματα. Φροντίστε να βρείτε εργολάβο που να μη διακόπτει κάθε λίγο και λιγάκι την εργολαβία και το υπουργείο σας να είναι εντάξει απέναντι στις υποχρεώσεις του. Βεβαίως οι βουλευτές της Λάρνακας δεν ταλαιπωρούνται… ούτε διαμαρτύρονται!