Αθλητικά Νέα

Η ΜΕΓΑΛΗ στιγμή για το Μιχάλη Μανώλη έφθασε…Όλη η Κύπρος μαζί σου

Αυτές τις ημέρες διεξάγεται στην πόλη Wroclaw της Πολωνίας μια μεγάλη, παγκόσμια αθλητική γιορτή. Το Προ-Ολυμπιακό πρωτάθλημα World Games 2017.

Ανάμεσα σε όλους αυτούς τους αθλητές συμμετέχει και ένας αθλητής από την Κύπρο, Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ εκπρόσωπος του τόπου μας, Μιχάλης Μανώλη. Ο συμπολίτης μας συγκεκριμένα επιλέχτηκε να είναι αυτός που ανάμεσα σε άλλους εφτά αθλητές από όλο τον κόσμο στην κατηγορία κατηγορία των 71kg, και θα αγωνιστεί στα World Games 2017 της IFMA. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη στιγμή του συμπολίτη μας αθλητή, καθώς αν τα καταφέρει να περάσει θα γράψει τη δική του ιστορία στον Κυπριακό αθλητισμό ως ο πρώτος Κύπριος αθλητής που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε Ολυμπιάδα στο συγκεκριμένο άθλημα.

Στο πλευρό του Μιχάλη στην Πολωνία βρίσκεται η οικογένεια του, το προπονητικό team του από Κύπρο και ο γνωστός συμπολίτης μας Μίκης, οι οποίοι στηρίζουν τον αθλητή μας για το σημερινό μεγάλο αγώνα.

Η μεγάλη στιγμή για τον Μιχάλη έφθασε και σήμερα στις 19:30 το απόγευμα θα μπει στο ρινγκ με έναν και μοναδικό στόχο…ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΨΗΛΑ.

Ευχόμαστε στο Μιχάλη καλή επιτυχία και να γράψει τη δική του χρυσή σελίδα στον Κυπριακό Αθλητισμό.

Σχετικά νέα

X
Translate »