ΑΕΚ

Η λευκή ισοπαλία της ΑΕΚ στην Ιρλανδία – Ελπίζει στην ΑΡΕΝΑ

Η ΑΕΚ του Άντονι Ιραόλα άφησε καλές εντυπώσεις στο πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στην Ντάνταλκ, ωστόσο έμεινε στο 0-0 και σε μια βδομάδα καλείται μέσα στην ΑΕΚ Αρένα να προκριθεί στον 3ο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ΑΕΚ έδειξε να βρίσκεται σε καλό βαθμό ετοιμότητας, είχε την περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή της, έφτιαξε κάποιες καλές ευκαιρίες, ωστόσο έμεινε στο 0-0. Από την άλλη η Ντάνταλκ δεν έγινε επικίνδυνη στην εστία του Τόνιο και σε μια βδομάδα η ΑΕΚ μπορεί να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Η εξέλιξη του αγώνα

Κυρίαρχη ΑΕΚ στο παιχνίδι

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μέχρι το μισάωρο ήταν καλύτερη από την Ντάνταλκ. Μπορεί να μην έφτιαξε την μεγάλη ευκαιρία, ωστόσο είχε 5-6 καλές προϋποθέσεις για να σκοράρει το εκτός έδρας γκολ. Η ομάδα του Ιραόλα έδειξε ετοιμότητα για τον αγώνα, πίεσε ψηλά, έφτιαξε κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά δεν πέτυχε το γρήγορο γκολ.

Από την άλλη οι Ιρλανδοί μετά το μισάωρο κράτησαν μπάλα, χωρίς όμως να είναι επικίνδυνοι για τον Τόνιο.

 

Ισορροπημένο παιχνίδι, πιο επικίνδυνη η ΑΕΚ

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η ΑΕΚ είχε καλύτερη κυκλοφορία και έχασε πολύ καλή ευκαιρία στο 61’ με τον Ακοράν, σε αντίθεση με την Ντάνταλκ που δεν ήταν επικίνδυνη. Η ομάδα του Ιραόλα κατάφερε να κρατήσει μακριά τους Ιρλάνδούς από την περιοχή του Τόνιο και προσπάθησε να χτυπήσει στην επίθεση.

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και η ΑΕΚ έφυγε με την λευκή ισοπαλία από την Ιρλανδία.

 

Δείτε πως η ΑΕΚ έφερε λευκή ισοπαλία με την Ντάνταλκ στην Ιρλανδία.

 

Τα εισιτήρια για τον επαναληπτικό με Ντάνταλκ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τα εισιτήρια για τον επαναληπτικό με την Ντάνταλκ.

Η ανακοίνωση:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον επαναληπτικό αγώνα του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League με αντίπαλο την Dundalk FC στο AEK ARENA, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 2 Αυγούστου στις 18:30.

Η προπώληση έχει ξεκινήσει από τα Γραφεία του Σωματείου, καθώς και Online, ενώ οι είσοδοι και τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν μιάμιση ώρα πριν την έναρξη (17:00).

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας δικαιούνται είσοδο στο παιχνίδι.

Για τις κερκίδες Γεώργιος Καραπατάκης (Δυτική) και AJK Group (Ανατολική) η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 15 ευρώ, του μαθητικού εισιτηρίου στα 10 ευρώ και του παιδικού στο 1 ευρώ.

Για τις κερκίδες Πετρολίνα (Νότια) και την κερκίδα των φιλοξενουμένων Λάρνακα (Βόρεια) η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 10 ευρώ, του μαθητικού εισιτηρίου στα 5 ευρώ και του παιδικού στο 1 ευρώ.

Αναλυτικά το ωράριο λειτουργίας των Γραφείων:

Παρασκευή: 09:00-13:00, 15:00-18:00
Σάββατο: 09:00-13:00
Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη: 09:00-13:00, 15:00-18:00
Πέμπτη: 09:00-15:00

Έξω από τις εισόδους του γηπέδου θα έχει κουπόνια εισφοράς για τους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές στην Ελλάδα και καλούμε τον κόσμο να συνεισφέρει για τον ιερό αυτό σκοπό.

Σχετικά νέα

X
Translate »