Κοινωνία

Η κατάθεση ψυχής μίας μητέρας για τον αγώνα της με τον καρκίνο: «Είμαι η Νάγια 29 ετών…» (pics)

Μία φωτογραφία στο facebook μου τράβηξε το ενδιαφέρον. Δεν ήταν σαν όλες τις άλλες. Σε αυτή απεικονιζόταν μία νεαρή κοπέλα, ξαπλωμένη σε κρεβάτι νοσοκομείου, περιτριγυρισμένη από νεαρούς νοσοκόμους. Η φωτογραφία είχε τραβηχτεί μέσα από το νοσοκομείο αλλά ήταν αλλιώτικη. Όλοι ήταν χαμογελαστοί!

Το χαρτόνι που κρατούσαν δύο από τις νοσοκόμες έγραφε «20-6-2017 Σήμερα είναι η τελευταία μου χημειοθεραπεία Non Hodgkin’s Lymphoma». Το διάβασα και αμέσως χαμογέλασα. Ήξερα ότι όλα πήγαν καλά κι ας μην γνώριζα προσωπικά την «πρωταγωνίστρια». Το μήνυμα που συνόδευε τη φωτογραφία άκρως συγκινητικό. Η Νάγια, μία νεαρή μητέρα, δε μπορούσε να περιγράψει τη χαρά της, ένιωθε πολύ ευτυχισμένη και ευχαριστούσε τον γιατρό της Άθω Αγαθοκλέους και τους νοσηλευτές της Ογκολογικής Τράπεζας Κύπρου που στάθηκαν επάξια δίπλα της για να αντιμετωπίσει το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε η υγείας της.

Ένιωσαν την ανάγκη να μη δημοσιεύσω απλά την ανάρτηση της. Ήθελα να μιλήσω με αυτό το γενναίο -αυτό ήταν το χαρακτηριστικό που μου έβγαζε από τις φωτογραφίες- κορίτσι. Λες και γνώριζα ότι ήθελε να πει κι άλλα, για τον δικό της αγώνα αλλά κυρίως για να περάσει μηνύματα. Μηνύματα σε αυτούς που αντιμετωπίζουν κάτι παρόμοιο αλλά κυρίως προς τους γύρω τους.

Διαβάστε τη συνέχεια στην CYPRUSTIMES.COM 

Σχετικά νέα

X
Translate »