Γενικά

Η ιστοσελίδα του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Κύπρου

Στη διεύθυνση www.cyprusadvertisers.com βρίσκεται η ιστοσελίδα του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Κύπρου (ΣΔΚ), του φορέα που εκπροσωπεί τις διαφημιζόμενες επιχειρήσεις του τόπου σε όλους τους τομείς και προς όλες τις κατευθύνσεις. Στον ΣΔΚ συμμετέχουν σήμερα 36 εταιρείες από διάφορους επιχειρηματικούς τομείς.
Η ιστοσελίδα περιλαμβάνει γενικές πληροφορίες για τον Σύνδεσμο, το Διοικητικό Συμβούλιο, τις εταιρείες-μέλη, τους marketers, τις εκπαιδευτικές και ενημερωτικές εκδηλώσεις που ο ΣΔΚ διοργανώνει δωρεάν για τα μέλη του, στοιχεία από την έρευνα που υλοποίησε ο σύνδεσμος για την κατανομή του digital spend στην Κύπρο τα έτη 2015 και 2016 και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για τους επαγγελματίες της αγοράς.

Η Αλίκη Δράκου, Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου και Υπεύθυνη Προβολής του Συνδέσμου, ανέφερε: «Η ιστοσελίδα προβάλλει τις προτεραιότητες του Συνδέσμου με την πρώτη ματιά. Ήδη από την αρχική σελίδα, ο επισκέπτης ενημερώνεται για την παροχή εκπαίδευσης για τα στελέχη των εταιρειών-μελών, την υλοποίηση ερευνών σε θέματα marketing και διαφήμισης, τη δωρεάν συμβουλευτική ενημέρωση από τον Φορέα Ελέγχου Διαφήμισης για τις διαφημιστικές εκστρατείες ή/και άλλες προωθητικές ενέργειες που προγραμματίζουν οι εταιρείες-μέλη μας, τη συμμετοχή του ΣΔΚ στον έλεγχο ερευνών ΜΜΕ, καθώς και άλλες εργασίες μας.

Με δεδομένο ότι κάθε ιστοσελίδα οφείλει συνεχώς να αναβαθμίζεται και να εξελίσσεται, προγραμματίζουμε σύντομα να την εμπλουτίσουμε με στοιχεία ερευνών για το χώρο των ΜΜΕ, από τους συνεργάτες μας.

Θεωρώ επίσης σημαντικό να σημειώσω ότι σαν ΣΔΚ, σκοπός μας είναι να προβάλουμε τόσο τις εταιρείες-μέλη μας, αλλά και τα στελέχη τους. Έτσι, δημιουργήσαμε δύο ξεχωριστές ενότητες –μια για τις εταιρείες-μέλη και μια για τους ίδιους τους marketers-, που επίσης εμπλουτίζονται συνεχώς, με στοιχεία από τους συναδέλφους μας.»

Η ιστοσελίδα σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την εταιρεία IdeaSeven που εδρεύει στην πόλη μας.

Σχετικά νέα

X
Translate »