Breaking News

Άθληση

Η ιστορία του Νίκου και η μεταμόρφωση του στο Holistic Sport Clinic

O Nίκος είναι ένας νέος ο οποίος για χρόνια βίωνε το δικό του αποκλεισμό και τις δικές του στερήσεις λόγω το βάρους του. Ο Νίκος έφτασε στον πάτο, στα χειρότερα συναισθήματα και ο ίδιος δεν μπορούσε να καταλάβει που κατάληξε. Η ιστορία του Νίκου αποτελεί κίνητρο για τον καθένα που αντιμετωπίζει παρόμοια θέματα με το σώμα του, φτάνει να πάρει τη μεγάλη  απόφαση και να μεταμορφώσει το σώμα του αλλά  και τη ζωή του.

2-small

Ο Νίκος δουλεύει σε γραφείο στοιχημάτων και είναι ένας συνηθισμένος καθημερινός νέος, ο οποίος είχε κακές συνήθειες όπως λάθος διατροφή, λάθος τρόπος ζωής, καταχρήσεις.

Μη μπορώντας να ζει άλλο με τα πιο πάνω δεδομένα και μετά από προτροπή του αφεντικού του, επισκέφθηκε το Holistic Sport Clinic και κατάφερε να χάσει 21 κιλά σε 2 μήνες με στόχο να πέσει από τα 115kg στα 95kg.
O Νίκος εντάχθηκε στο πρόγραμμα metamorphosis και πλέον βλέπει την καθημερινή αλλαγή στο σώμα του, πλέον του αρέσει η γυμναστική και έχει συνεχή στήριξη από το προσωπικό του Ανδρέα Ζαχαρίου με καθημερινή επαφή με προσωπικό γυμναστή, αλλαγή προγράμματος διατροφής κάθε 2 βδομάδες, αποκατάσταση και αποθεραπεία.

Πριν 3 μήνες ο Νίκος με το σύθημα Yes You Can, αποφάσισε να βάλει να βάλει μια τελεία και να αλλάξει τη ζωή του. Συνοδοιπόρος του σε αυτό το νέο ταξίδι, ήταν το πρώτο Holistic Sport Clinic της Λάρνακας, όπου με τον άρτιο επαγγελματισμό και τη σωστή μεθοδική δουλειά του, σε μόλις 3 μήνες πρόσφεραν στο Νίκο μια νέα ζωή γεμάτη υγεία και θετική διάθεση.

Δείτε το βίντεο με τη μεταμόρφωση του Νίκου

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα metamorphosis μπορείτε να βρέιτε εδώ

1-small  2-small 3-small 7-small 13-small 17-small

yes

Σχετικά νέα

X
Translate »