Going out

Η θεατρική παράσταση«Ηλέκτρα η Τρίτη» με την Μπεμπεδέλη στην Αραδίππου

Το Γυναικείο Τμήμα της Ομόνοιας Αραδίππου σας προσκαλεί στην θεατρική παράσταση στην Θεατρική Παράσταση «Ηλέκτρα η Τρίτη» που διοργανώνεται στα παλίσια των εορτασμών της Ημέρας της Γυναίκας.

Είναι μια συνεργασία με το Σατιρικό Θέατρο και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (15/03) στις 7:30 μ.μ. στο Δημοτικό Αμφιθέατρο του Λυκείου Αραδίππου «Τάσος Μητσόπουλος» .

Για πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 99309123 ή 99679564

Λίγα λόγια για το έργο:

Ένα κείμενο αντιρατσιστικό, που μέσα από το χιούμορ, το γέλιο και τη συγκίνηση υμνεί τις πανανθρώπινες αξίες της ελευθερίας, της δικαιοσύνης, της αλληλεγγύης, του σεβασμού στη διαφορετικότητα, της ανιδιοτελούς αγάπης.

Πρόκειται για ένα νέο θεατρικό έργο της ηθοποιού και συγγραφέως, γνωστής για τα σενάρια των τηλεοπτικών σειρών «Περί ανέμων και υδάτων» και «Βίος ανθόσπαρτος». Η Ιγερινού, έχοντας στο μυαλό της τη Δέσποινα Μπεμπεδέλη, συνθέτει το ρόλο της Ηλέκτρας, μιας σπουδαίας πρωταγωνίστριας του θεάτρου, η οποία έχοντας αποσυρθεί, σε μεγάλη πια ηλικία, ζει ξεχασμένη σε ένα παλιό αρχοντικό, παρέα με τις αναμνήσεις της παλιάς της δόξας.

Μοναδικοί άνθρωποι στην καθημερινότητά της, η οικονόμος της (Μαριάννα Καυκαρίδου), η οποία τη φροντίζει και υπομένει όλες της τις ιδιοτροπίες, η κόρη του φαρμακοποιού της γειτονιάς (Μαρία Ζίττη), που την επισκέπτεται καθημερινά για να της μετρήσει την πίεση και ο λατρεμένος της γιος (Σπύρος Γεωργίου), που μαζί με τη γυναίκα του (Λουκία Μιχαήλ) προσπαθούν να της «φάνε» το αρχοντικό. Μέχρι που ένα βράδυ ένας παράνομος μετανάστης (Βασίλης Μιχαήλ), κυνηγημένος από την αστυνομία, μπαίνει στο σπίτι της ζητώντας βοήθεια. Αυτή η μοιραία συνάντηση θα αλλάξει ολοκληρωτικά τις ζωές τους, καθώς αναπτύσσεται μεταξύ τους μια όμορφη σχέση φιλίας και αγάπης.

Στην παράσταση υπάρχει και ο αφηγητής (Ανδρέας Ρόζου), που παρεμβαίνει στη δράση.

Σχετικά νέα

X
Translate »