Αθλητικά Νέα

Η εταιρεία Pluton Travel & Tours δίπλα στην Εθνική στο Καράτε! (Photos)

Η εταιρεία Pluton Travel & Tours στηρίζει έμπρακτα τον Κυπριακό αθλητισμό και το απέδειξε για μια ακόμη φορά στηρίζοντας την αποστολή της Εθνικής Καράτε στην Ιταλία.

Η Εθνική Καράτε η οποία ταξίδεψε χθες στην Ιταλία και θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Καράτε που θα λάβει χώρα από τις 29 Νοεμβρίου μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου. Αρωγός σ’ αυτή την προσπάθεια είναι η εταιρεία Pluton Travel & Tours Ltd η οποία χορηγεί την αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκρότηματος. Να σημειώσουμε ότι στην αποστολή συμμετέχει o Aνδρέας Αντωνίου, ο μοναδικός αθλητής από την πόλη μας.

Σε μια απλή τελετή που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρείας στη λεωφόρο Αρτέμιδος, παρουσιάστηκε η Εθνική ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε η χορηγία της Pluton Travel & Tours.

Ο Ιδιοκτήτης της εταιρείας Pluton Travel & Tours  κ. Αντώνης Αντωνίου ανέφερε στην ιστοσελίδα μας:

«Eυχόμαστε κάθε επιτυχία στην Εθνική μας. Είναι τιμή μας σαν εταιρεία να είμαστε χορηγοί της Κυπριακής Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε. Πιστεύουμε σε αυτή την ομάδα, στους προπονητές, στους παίχτες και σε όλα τα παιδιά. Πάντα θα είμαστε χορηγοί και υποστηρικτές ειδικά των Εθνικών ομάδων που ανεβάζουν το επίπεδο της Κύπρου και κάνουν το νησί μας πιο γνωστό στο εξωτερικό. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία, πάντα επιτυχίες και πάντα ό,τι καλύτερο στην ζωή όλων των αθλητών.»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής τόνισε «Θα ήθελα να ευχαριστήσω των Διευθυντή της εταιρείας Pluton Travel & Tours για την υποστήριξη προς την Κυπριακή ομάδα. Εμείς μέσα από την αθλητική προσπάθεια που κάνουμε θα προσπαθήσουμε ό,τι καλύτερο για την Κύπρο μας. Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα θα γίνει από τις 29 Νοεμβρίου μέχρι της 4 Δεκεμβρίου στην Ιταλία. Προετοιμαστήκαμε και προετοιμαζόμαστε παρά τα όποια μικρά προβλήματα τραυματισμών που υπάρχουν και θα πάμε εκεί για το καλό της μικρής μας Κύπρου.»

Ο συμπολίτης μας αθλητής Ανδρέας Αντωνίου δήλωσε: Ευχαριστούμε την εταιρεία Pluton Travel & Tours για την υποστήριξη. Όλα τα παιδιά είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο μέγιστο βαθμό και να πετύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Στόχος να εκπροσωπήσουμε επάξια την Κύπρο σε αυτούς τους παγκόσμιους αγώνες.

Η ιστοσελίδα μας συγχαίρει την εταιρεία Pluton Travel & Tours για τη στήριξη της Εθνικής και ευχόμαστε με τη σειρά μας κάθε επιτυχία στους αθλητές μας.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τον SotosCon:

Σχετικά νέα

X
Translate »