Όμορφα της Πόλης

Η δική μας Γεωργία Χατζηκωνσταντίνου (Narcissus A-Ngel) που κατακτά την Αμερική

Το 2017 βρίσκει τη Narcissus A-Ngel με ασύστολα reviews  από Αμερικάνικα περιοδικά, blogs και podcasts καθώς τραγούδια από το νέο της άλμπουμ “In  Between” με το συγκρότημα της No/Hugs ηχούν σε Αμερική, Αγγλία και Καναδά. Η Κύπρια απόφοιτος του Berklee College of Music σάρωσε τη νίκη του Boston battle of the bands στη Βοστώνη το 2015, άνοιξε τη συναυλία των Faster Pussycat  το 2016 και συνεχίζει να αναρυχήτε στην κορυφή των γυναικίων ροκ φωνών στην Αμερική.

Η raspy  φωνή της και η έντονη σκηνική παρουσία της, έκανε δημοσιογράφους να την χαρακτηρίσουν ως η νέα Janice Joplin και Joan Jett, καθώς Καναδέζικη δισκογραφική εταιρία την χαρακτήρισε ως η ανερχόμενη Brittany Howard (Alabama Shakes) μετά από πρόσκληση τους να παίξουν στο Hard Rock cafe του Τορόντο.  Το ταξίδι ξεκίνησε το 2011 όταν το Berklee College of Music, της απένειμε 5χρονη υποτροφία. Σήμερα τη βρίσκουμε σε τουρ σε όλο το east coast με το συγκρότημα της No/Hugs το οποίο η ίδια δημιούργησε το 2015.

Στο δίσκο In Between η Narcissus υπογράφει όλα τα τραγούδια.

Το όνομα Narcissus A-Ngel άρχισε να ηχεί στην Αμερική. Το πρώτο άλμπουμ των No/Hugs “In Between” σαρώνει τα online blogs και podcasts σε Αμερική και Αγγλία. Τα τραγούδια στο άλμπουμ έχουν αποκλειστικά γραφτεί από την Narcissus A-Ngel για τους No/Hugs σε στυλ alternative rock. Το 2017 βρίσκει την Narcissus σε ακόμα μια περιοδεία σε όλη την Αμερική καθώς η ζήτηση για το συγκρότημα της ανεβαίνει μέρα με την μέρα.

Διαβάστε το review για το In Between και τη φωνή της Λαρνακιώτισσας Narcissus A-Ngel στο Jampshere magazine http://jamsphere.com/newreleases/no-hugs-in-between-this-is-rock-n-roll .

Ακούστε το άλμπουμ στο Spotify tiny.cc/NHspotify  καθώς και στην ιστοσελίδα τους www.nohugsband.com   . Υποστηρίζουμε την Narcissus A-Ngel και το στυγκρότημά της No/Hugs στο Facebook www.facebook.com/nohugsband  και στο Twitter www.twitter.com/nohugsband 

Photographer : Lisa Giannetti 

nagel1

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »