Γενικά

Η Α.Δημητρίου επελέγη ως η Κύπρια πολιτική ηγέτης μέλλοντος

Η Γαλλική Κυβέρνηση επέλεξε τη νεαρή Κύπρια βουλευτή του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου ως πολιτική προσωπικότητα – ηγέτη του μέλλοντος, προσκαλώντας την στο ομώνυμο πρόγραμμα που διοργανώνεται στο Παρίσι.

Το πρόγραμμα πρόσκλησης προσωπικοτήτων του μέλλοντος (PIPA), υπάγεται στο Κέντρο Ανάλυσης, Προβλέψεων και Στρατηγικής του Γαλλικού Υπουργείου Εξωτερικών (CAPS) και αποσκοπεί στο να προσφέρει σε ξένες προσωπικότητες από τον πολιτικό, επιχειρηματικό και τον οικονομικό κόσμο βαθιά γνώση της Γαλλίας και των θεσμικών της οργάνων.

Η παρουσία της Αννίτας Δημητρίου στην ενεργό πολιτική μέσα από τα κοινοβουλευτικά της καθήκοντα, καθώς επίσης και από τη θέση που κατείχε ως Εκπρόσωπος Τύπου του επιτελείου του Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη, φαίνεται ότι δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε στο εξωτερικό.

Η ίδια θα μεταβεί στο Παρίσι την Κυριακή 8 Απριλίου μέχρι και τις 15 του μήνα, για να συμμετάσχει στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, όπου θα έχει περίπου 20 συναντήσεις με άτομα της Βουλής, της Γερουσίας, του Υπουργείου Εξωτερικών, Άμυνας και Οικονομικών, καθώς επίσης και με γυναικείες οργανώσεις.

Σχετικά νέα

X
Translate »