Αθλητικά Νέα

Ηττήθηκε στα σημεία ο Μιχάλης Μανώλη – Μόνο περηφάνια για το μαχητή μας (pics-vids)

Ο συμπολίτης μας μαχητής, Muay Thai Μιχάλης Μανώλη, συμμετείχε τη Δευτέρα στο King’s Cup στην Μπαγκόγκ όπου και βρέθηκε αντιμέτωπος με Ταϊλανδέζο μαχητή. Δυστυχώς ο Μιχάλης δεν κατάφερε να κερδίσει και ηττήθηκε στα σημεία εκφράζοντας την απογοήτευση του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό, όπου ανέφερε συγκεκριμένα:

Έχασα τον αποψινό αγώνα στο King’s Cup στα σημεία, απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο από την Ταϊλάνδη. Δυστυχώς ένας τραυματισμός στο πλευρό τον πρώτο γύρο δεν μου επέτρεπε να αναπνέω σωστά.
Δεν είμαι ικανοποιημένος με την απόδοση μου γιατί γνωρίζω ότι μπορούσα να κερδίσω τον αγώνα. Αυτός ήταν και ο τελευταίος μου αγώνας για το 2016. Αυτός ο χρόνος ήταν πολύ καλός για ‘μένα καθώς είχα την τιμή να αγωνιστώ σε πολύ μεγάλες διοργανώσεις σε Ηονκ Κονγκ και Κίνα, όπου κατάφερα να κατακτήσω τη ζώνη WMC I-1 Global Championship, που αποτελεί και τη μεγαλύτερη διάκριση στην μέχρι τώρα πορεία μου.

Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και τα όμορφα σας μηνύματα. Πλέον βλέπω μπροστά, το νέο έτος στο οποίο είμαι σίγουρος ότι θα είναι πολύ καλύτερο έτος για ‘μενα, με πιο δυνατούς αγώνες και νέες προκλήσεις.

Ως City of Larnaka δεν έχουμε παρά να συγχαρούμε το Μιχάλη και να του πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα όσα κάνει και την προβολή που δίνει στην πατρίδα μας και φυσικά στην πόλη μας.

Δυνατός και γερός γιατί τα καλύτερα έρχονται.

 

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »