Breaking News

ΑΕΚ

Ζητούν παρέμβαση του Αρχηγού της Αστυνομίας οι Λαρνακείς!

Ανακοίνωση μέσω της οποίας τοποθετείται για τα πρόσφατα επεισόδια στη Λάρνακα που προκάλεσε μερίδα οπαδών της Ανόρθωσης εξέδωσε η διοίκηση της ΑΕΚ….

Ανακοίνωση μέσω της οποίας τοποθετείται για τα πρόσφατα επεισόδια στη Λάρνακα που προκάλεσε μερίδα οπαδών της Ανόρθωσης εξέδωσε η διοίκηση της ΑΕΚ, με αφορμή τη διαρροή στιγμιοτύπων από τα όσα θλιβερά διαδραματίστηκαν το απόγευμα της 23ης Αυγούστου.
Τότε, θυμίζουμε, μερικοί δεκάδες ανεγκέφαλοι οπαδοί με διακριτικά της Ανόρθωσης (σ.σ μερικοί εξ αυτών φορούσαν κουκκούλες στο πρόσωπο) εισέβαλαν δίχως λόγο και αφορμή στο γήπεδο και διέκοψαν την προπόνηση των Λαρνακέων, παραμονές μάλιστα του κρίσιμου επαναληπτικού με τη Βικτόρια για τα play off του Europa League.
H ανακοίνωση αναφέρει:
«Την άμεση διερεύνηση της διαρροής στιγμιοτύπων από τα επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί της Ανόρθωσης στις 23/08/2017 έξω από το AEK ARENA ζητά η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας από τον Αρχηγό της Αστυνομίας.
Ο μοναδικός κάτοχος του βίντεο είναι η Αστυνομία και διερωτουμεθα την σκοπιμότητα της διαρροής, καθώς έχει παραδοθεί σε αυτούς αποκλειστικά για σκοπούς διερεύνησης και μόνο, όπως προβλέπεται από την σχετική νομοθεσία».

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »