Εκπαίδευση

Ετοίμασαν 720 πίτες σουβλάκια μέσα σε 2 ώρες και βοήθησαν άπορους μαθητές

Ο Σύνδεσμος Γονέων Δημοτικών Σχολείων Δροσιάς πραγματοποίησε την Πέμπτη (1/11) στην αυλή του δημοτικού σχολείου Δροσιάς την εκδήλωση μαγειρεύουμε για εσάς. Σκοπός της διοργάνωνσης ήταν να μαζευτούν χρήματα για να βοηθηθούν οι άποροι μαθητές του σχολείου.

Τα μέλη του συνδέσμου άναψαν από το απόγευμα τα κάρβουνα και σέρβιραν στον κόσμο τα σουβλάκια που ετοίμασαν με το χαμόγελο στα χείλη. Το αποτέλεσμα άφησε απόλυτα ικανοποιημένους τους διοργανωτές αφού κατάφεραν να μαζέψουν ένα σεβαστό ποσό έστειλαν παράλληλα το μήνυμα στους άπορους μαθητές του σχολείου πως είναι δίπλα τους και τους στηρίζουν.

720 πίτες σουβλάκια μέσα σε 2 ώρες ήταν ο τελικός απολογισμός των διοργανωτών οι οποίοι σίγουρα θα επαναλάβουν παρόμοιες ενέργειες στο μέλλον.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου, κος Χρίστος Παρασκευά μέσα από τo λογαριασμό του στο facebook ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες αναφέροντας:

Συγχαρητήρια σε όλους !! 720 πίττες που ετοιμάστηκαν μέσα σε μόλις 2+ ώρες, με αγάπη και συναδέλφωση από 60+ μέλη του Δ.Σ. ,γονείς, παππούδες, εκπαιδευτικούς, Διευθύντριες και παραδόθηκαν στους γονείς και φίλους του Συνδέσμου και των Σχολείων μας, που στήριξαν την εκδήλωση με τις παραγγελίες τους !!

Ως Πρόεδρος του Συνδέσμου, θα ήθελα να αναφερθώ στην συγκινητική για ακόμα μια φορά, εθελοντική προσπάθεια αρκετών μελών μας , που από το πρωί αλλά και πολλές μέρες πριν μόχθησαν για να ολοκληρωθεί με τεράστια επιτυχία η εκδήλωση !! Για μια ακόμη φορά πιστοποιήσαμε και αποδείξαμε όλοι, την μεγάλη αγάπη που τρέφουμε για τα παιδιά μας και το Σχολείο τους !! Ευχαριστούμε επίσης, όσους συνέδραμαν συνεισφέροντας οικονομικά και ενίσχυσαν την εκδήλωση, καθώς και τους χορηγούς/δωρητές προϊόντων, τους Μυλους Χ”Γιωρκη (γονείς του Συνδέσμου Niki Koshi Savvas Koshis) , το Souvlaki Express( Argyris Karagiorgis) για τις εύγευστες σεφταλιές που μας ετοίμασε και για την υποστηρικτική βοήθεια στην διοργάνωση . Όλα τα έσοδα θα διατεθούν όπως πάντα στο ταμείο μας για την στήριξη των απόρων μαθητών των Σχολείων μας και για την κάλυψη των αναγκών των Σχολείων !! Σας ευχαριστούμε !!’

Eπιμέλεια κειμένου
city of larnaka

Δείτε φωτογραφικό υλικό

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »