Όμορφα της Πόλης

ΕΣΓΑΚ Λάρνακας: Κούρεψε και χτένισε και στήριξε τον ΠΑΣΥΚΑΦ…Εκλεκτός πελάτης ο Δήμαρχος

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Επαρχιακού Συνδέσμου Γυναικείων και Αντρικών κομμώσεων Λάρνακας για τον σύνδεσμο ΠΑΣΥΚΑΦ.

Μουσική, θετική διάθεση και πάνω απ’ όλα όρεξη για προσφορά ήταν τα στοιχεία που συναντούσε το κοινό σήμερα στην πλατεία Ερμού. Ο Σύνδεσμος Γυναικείων και Αντρικών κομμώσεων Λάρνακας βρισκόταν στην πλατεία Ερμού χτενίζοντας και κουρεύοντας με μόνο 5 ευρώ στηρίζοντας τον ΠΑΣΥΚΑΦ.

Αρκετοί ήταν αυτοί που επέλεξαν να στηρίξουν την όλη προσπάθεια και να απολαύσουν ένα open air χτένισμα, ξύρισμα ή κούρεμα.

Ανάμεσα στους ”πελάτες” ήταν και ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας ο οποίος στήριξε και αυτός με τη σειρά του την όλη προσπάθεια. Μιλώντας στο CITY OF LARNAKA.COM ο πρόεδρος του Σύνδέσμου κ. Γιώργος Ανδρέου, ανέφερε πως ”για 2η χρονιά ο σύνδεσμος μας στηρίζει τον ΠΑΣΥΚΑΦ με τη συγκεκριμένη εκδήλωση. Ο Σύνδεσμος με την εκλογή του νέου συμβουλίου έχει αναπτύξει έντονη φιλανθρωπική δράση κάτι που θα συνεχίσουμε με πολλή αγάπη και όρεξη να προσφέρουμε στην τοπική κοινωνία της πόλης μας”.

 

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »