Αθλητικά Νέα

ΕΡΜΗΣ: Αρτάμπε και … τέλος!

Με τέρμα του Αρτάμπε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ερμής κέρδισε δύσκολα τη Δόξα με 1-0 και επέστρεψε στην 6η θέση της βαθμολογίας με 25 βαθμούς έναντι 23 της Σαλαμίνας. Η προσφυγική ομάδα έμεινε στην 12η θέση με 10 βαθμούς.

Από μέτριο ως κακό ήταν το πρώτο ημίχρονο, με διακοπές, πολλά λάθη και μόλις μια καλή ευκαιρία. Η Δόξα άρχισε καλύτερα και μέχρι το 10ο λεπτό έλεγχε το ρυθμό, όμως, με την πάροδο του χρόνου οι γηπεδούχοι ισοζύγισαν τον αγώνα. Η πρώτη και μοναδική καλή στιγμή στο πρώτο 45λεπτο σημειώθηκε στο 10’ όταν ο Νέγκρι κέρδισε τον Μασίνουα σε τετ α τετ και έδιωξε σε κόρνερ.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε πάρα πολύ καλά, με τις δυο ομάδες να χάνουν καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Πρώτα η Δόξα με τον Φοφανά και ακολούθως ο Ερμής με τους Μπάουμαν και Μασίνουα.

Ο ρυθμός συνέχισε να είναι καλός, με την μπάλα να πηγαινοέρχεται από την μια εστία στην άλλη. Ο Ερμής έδειχνε να πατά καλύτερα μέχρι το 65’ αλλά η Δόξα ήταν πολύ επικίνδυνη.

Στη συνέχεια, οι δυο ομάδες προσπάθησαν για το νικητήριο τέρμα, όμως, δεν δημιούργησαν τη μεγάλη φάση μέχρι τις καθυστερήσεις. Ο Ερμής στο 90+1 απείλησε με τον Μαρτίνιουκ, ωστόσο οι φτεροπόδαροι συνέχισαν την προσπάθεια και επιβραβεύτηκαν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με γκολ του Αρτάμπε.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα Ερμής – Δόξα

 

Πηγή: www.sigmalive.com

Σχετικά νέα

X
Translate »