Going out

Επιστρέφουμε στο The Point της πόλης

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο, οι πρώτες βροχές ξεκίνησαν να πέφτουν προμήνυμα πως το φθινόπωρο άρχισε,  εμείς επιστρέφουμε από τα παραλιακά μπαράκια και πάμε για καφέ στο κέντρο.

Αν και μικρό σε σχέση με τα υπόλοιπα το γνωστό μαγαζάκι στην πλατεία Ερμού αγαπήθηκε αμέσως από τον κόσμο της πόλης.Το The Point στην αρχή της πλατείας είναι ένα all day spot με το μενού του να καλύπτει από πρωινό με καφέ εώς και ποτό με τσιμπήματα ενώ διαθέτει και κουζίνα με αξιόλογες γευστικές προτάσεις.

Χαλαρά το απόγευμα η ατμόσφαιρα είναι ιδανική για κουβέντα με την παρέα μαζί με καλό ποιοτικό καφέ, ενώ τα βράδυα φιλοξενεί live μουσική συνοδέυοντας την με εξαιρετικά πιάτα και ποικιλία από cocktail, κρασιών και μπύρας!

Το The Point, θα μας απασχολήσει αρκέτα το Φθινόπωρο και τον χειμώνα, αφού ετοιμάζει να προσφέρει όμορφες χαλαρές βραδιές με βραδιές σαξόφωνου , βιολιού κ.α.

Αναμφισβήτητα και το φετινό φθινόπωρο περιέχει αρκετές ποιοτικές επιλογές για έξοδο στο κέντρο και τα στενά δρομάκια της πόλης μας η οποία όλες τις εποχές του χρόνου έχει τη χάρη της.

point.JPG8 point.JPG7 point.JPG5 point.JPG4 point point.JPG2

Σχετικά νέα

X
Translate »