Breaking News

ΑΕΚ

Επιστρέφει με Χ και πάει Κόρκ (Φώτος)

Η ΑΕΚ μπορεί να αγωνιζόταν απόψε με την Λίνκολν στο στάδιο «Αλγκάβρε»  όμως φάνηκε ξεκάθαρα στον αγωνιστικό χώρο ότι είχε το μυαλό της στην Κόρκ Σίτι μετά το 5-0 του πρώτου αγώνα.

Η ομάδα της Λάρνακας μετά από μέτρια εμφάνιση έμεινε στο 1-1 με την  Λίνκολν και σφράγισε το εισιτήριο για τον Β’ προκριματικό γύρου του Γιουρόπα Λίγκ.
Η ΑΕΚ δεν φόρτσαρε στο αποψινό αγώνα και κινδύνευσε και με την ήττα. Η Λίνκορν άνοιξε το σκορ στο 43΄με τον Μπάρντον με κεφαλιά. Η ΑΕΚ έφτασε στην ισοφάριση μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Τέτε μετά από ανατροπή του από τον Μπάρτον στο 77. Το εκτέλεσε εύστοχα στο 78 ο Λαρένα και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.
Η ΑΕΚ στο αποψινό αγώνα έκανε συντήρηση δυνάμεων και σίγουρα θα πρέπει να ανεβάσει στροφές απέναντι στην Κόρκ Σίτι αφού ο βαθμός δυσκολίας θα είναι πολύ μεγαλύτερος.  Αυτό σίγουρα το γνωρίζει πολύ καλύτερα ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ που θα έχει πολλα να πεί στους ποδοσφαιριστές του

Η ΑΕΚ μπορεί να αγωνιζόταν απόψε με την Λίνκολν στο στάδιο «Αλγκάβρε»  όμως φάνηκε ξεκάθαρα στον αγωνιστικό χώρο ότι είχε το μυαλό της στην Κόρκ Σίτι μετά το 5-0 του πρώτου αγώνα. Η ομάδα της Λάρνακας μετά από μέτρια εμφάνιση έμεινε στο 1-1 με την  Λίνκολν και σφράγισε το εισιτήριο για τον Β’ προκριματικό γύρου του Γιουρόπα Λίγκ. Η ΑΕΚ δεν φόρτσαρε στο αποψινό αγώνα και κινδύνευσε και με την ήττα. Η Λίνκορν άνοιξε το σκορ στο 43΄με τον Μπάρντον με κεφαλιά. Η ΑΕΚ έφτασε στην ισοφάριση μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Τέτε μετά από ανατροπή του από τον Μπάρτον στο 77. Το εκτέλεσε εύστοχα στο 78 ο Λαρένα και διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Η ΑΕΚ στο αποψινό αγώνα έκανε συντήρηση δυνάμεων και σίγουρα θα πρέπει να ανεβάσει στροφές απέναντι στην Κόρκ Σίτι αφού ο βαθμός δυσκολίας θα είναι πολύ μεγαλύτερος.  Αυτό σίγουρα το γνωρίζει πολύ καλύτερα ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ που θα έχει πολλα να πεί στους ποδοσφαιριστές του

Σχετικά νέα

X
Translate »