Business stories

Επίσημη παρουσίαση του iPhone 7 και η ημερομηνία πώλησης του στην Κύπρο

Χτές βράδυ και σε απευθείας μετάδοση από το Facebook, έγινε η παρουσίαση του νέου iPhone από τον σχεδιαστή Τζον Άιβι αναλύοντας τα καινούργια χαρακτηριστικά του κινητού τηλεφώνου και στην αλλαγή της διαδικασίας κατασκευής του.

Τα νέα χαρακτηριστικά που θα έχει η συσκευή είναι αρκετά και οι αντιδράσεις των φαν διύστανται. Το Home Button επανασχεδιάστηκε και τώρα περιλαμβάνει αισθητήρα απτικής ανάδρασης, αναγνωρίζει δηλαδή πόση πίεση δέχεται το κουμπί. Η συσκευή θα είναι αδιάβροχη και με αντίσταση στη σκόνη (dust resistance), χαρακτηριστικά που πρώτη φορά βλέπουμε από την Apple. Η κάμερα θα είναι υψηλής ευκρίνειας και με αυτόματη σταθεροποίηση εικόνας για ακόμη καλύτερη εμπειρία FaceTime. To φλας της συσκευής θα υποστηρίζεται από ένα συνδυασμό 4 LED.

Όπως διέρρευσε προ λίγων ημερών, το νέο μοντελο δεν θα διαθέτει υποδοχή ακουστικών αφού τα ακουστικά θα συνδέονται μέσω bluetooth και η εταιρία προσφέρει τα ασύρματα Apple Airpods.

Τα χρώματα στα οποία θα διατεθεί το επόμενο iPhone είναι το νέο “Jet Black”, Black, Gold, Silver και Rose Gold.   Οι προ-παραγγελίες για τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus θα αρχίσουν στις 9 Σεπτεμβρίου. Στις 16 Σεπτεμβρίου, αμφότερα θα είναι διαθέσιμα σε 28 χώρες, μεταξύ των οποίων η Κύπρος και η Ελλάδα. Στη λίστα των χωρών διάθεσης του iPhone 7 θα προστεθούν ακόμα 30 χώρες μια εβδομάδα αργότερα.

Τόσο το iPhone 7 όσο και το iPhone7 plusθα διατεθούν με χωρητικότητα 32GB, 128GB και 256GB. Οι τιμές για τα νέα iPhone στις ΗΠΑ ξεκινούν από τα 649 δολάρια. Οι τιμές για το iPhone 7 Plus ξεκινούν από τα 769 δολάρια.

Και τα δύο μοντέλα θα είναι διαθέσιμα σε Ελλάδα και Κύπρο από τις 23 Σεπτεμβρίου. Οι τιμές πώλησης του στην Ελλάδα θα ακολουθήσουν την πολιτική της εταιρίας και ευελπιστούμε πως θα συμβεί το ίδιο και στην Κύπρο.

iPhone 7 τιμή στην Ελλάδα

  • iPhone 7 32GB τιμή: €789
  • iPhone 7 128GB τιμή: €899
  • iPhone 7 256GB τιμή: €999

iPhone 7 Plus τιμή στην Ελλάδα

  • iPhone 7 Plus 32GB τιμή: €899
  • iPhone 7 Plus 128GB τιμή: €999
  • iPhone 7 Plus 256GB τιμή: €1099

Σχετικά νέα

X
Translate »