Breaking News

ΑΕΚ

Επέστρεψε στις νίκες

Η Τεχνοοικία ΑΕΚ αφήνοντας πίσω της την ήττα από τον Prestige Απόλλων την Τετάρτη στο ντέρμπι κορυφής, κέρδισε άνετα το βράδυ του Σαββάτου την Ολυμπιάδα με 3-0 στο «Κίτιον» στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας.

Οι Λαρνακείς έμειναν στη δεύτερη θέση με 24 βαθμούς, ενώ η Ολυμπιάδα που πάλεψε στο τρίτο σετ παρέμεινε στα χαμηλά και στην έκτη θέση με 7 βαθμούς και αναμένει τον αγώνα με τον Άρη Πολεμίου για να πάρει βαθμολογικό κέρδος.

Η Τεχνοοικία ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και χωρίς να δείχνει ότι επηρεάζεται από την ήττα από τον Prestige Απόλλωνα την Τετάρτη κέρδισε το σετ με 25-13 και προηγήθηκε με 1-0. Οι «κιτρινοπράσινες» του Παύλου Κωνσταντίνου ήταν αποφασισμένες να καθαρίσουν εύκολα τον αγώνα και παίζοντας σοβαρά πήραν και το δεύτερο σετ με 25-16 κάνοντας το 2-0. Οι παίκτριες της Ολυμπιάδας παρά την προσπάθειά τους δεν μπορούσαν να σταματήσουν τα ατού της Τεχνοοικία ΑΕΚ αφού υστερούσαν επιθετικά, στο μπλοκ και στην υποδοχή.

Στο τρίτο σετ η Ολυμπιάδα στάθηκε πάρα πολύ καλά και ήταν ισάξιος αντίπαλος της Τεχνοικία ΑΕΚ. Ο αγώνας ήταν αρκετά ανταγωνιστικός και παίχθηκε ωραίο βόλεϊ. Οι «κιτρινοπράσινες» έχοντας περισσότερες λύσεις και με τη δύναμη της έδρας πήρε το σετ με 25-22 και τον αγώνα με 3-0.

Κίτιον: Τεχνοοικία ΑΕΚ –Ολυμπιάδα Ν.3-0 (Σετ: 25-13, 25-16, 25-22)

Τεχνοοικία ΑΕΚ (Π. Κωνσταντίνου): Χαραλάμπους, Κωνσταντίνου, Βοιτζίνοβιτς, Δημητρίου, Κομλένοβιτς, Τόμιτς, Λίμπερο: Μοσφιλιώτη

Ολυμπιάδα Ν.(Χρ. Σιαντρής): Χριστοδούλου, Χαραλάμπους, Αρτ. Σταύρου, Παπαγιάννη, Ψιλογένη, Πέτρου.

Η δέκατη αγωνιστική θα συμπληρωθεί την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016 με άλλους τρεις αγώνες, ενώ ξεχωρίζει ο αγώνας Ανόρθωσις – Prestige Απόλλων στο γήπεδο του ΑΤΙ. Επίσης θα γίνουν οι αγώνες: Transbunker ΑΕΛ – Αρης Πολεμίου (Γήπεδο ΑΕΛ) και Ε.Ν. Αγ. Αθανασίου – ΘΟΙ Αυγόρου (Γυμνάσιο Αγ. Αθανασίου). Όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 19:30.

Πηγή: www.volleyball.org.cy

Σχετικά νέα

X
Translate »