Αθλητικά Νέα

Επέστρεψε και ανέβηκε ο Ερμής!

Η ανωτερότητα του Ερμή στο σημερινό παιχνίδι με τον Άρη στο Τσίρειο επιβραβεύτηκε με νίκη. Οι «φτεροπόδαροι» κέρδισαν σχετικά εύκολα την «ελαφρά ταξιαρχία» 2-0 με τέρματα των Ντε Μέλο και Άλμπα και επέστρεψαν στις νίκες. Παράλληλα, ανέβηκαν στην 5η θέση με 16 βαθμούς, όσους έχει και ο Απόλλωνας που φιλοξενεί αύριο τον Εθνικό. Από την άλλη ο Άρης παρέμεινε στην προτελευταία θέση με τέσσερις βαθμούς και τα βαθμολογικά δεδομένα αρχίζουν να… πιέζουν.

Ο Ερμής ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και αυτό δεν αποτυπώνεται μόνο από την μια και μοναδική απόκρουση του Στυλιανού, αλλά και από το γεγονός ότι ο καλύτερος τερματοφύλακας του Άρη ήταν ο τερματοφύλακας του. Πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις, όμως, έμεινε εκτεθειμένος από την άμυνα του.

Ο Ερμής έχασε τρεις κλασικές ευκαιρίες, ανάμεσα τους και δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο με τον Ντα Σίλβα, ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει στόχο και να πάρει προβάδισμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «φτεροπόδαροι» συνέχισαν να είναι καλύτεροι και στο 62’ πήραν προβάδισμα με τον Ντα Σίλβα. Το τέρμα δεν εφησύχασε τους ποδοσφαιριστές του Ερμή και ούτε αφύπνισε τους αντίστοιχους του Άρη και το δεύτερο τέρμα στο 77’ από τον Άλμπα ήρθε φυσιολογικά.

Μέχρι το τέλος του αγώνα, ο Ερμής έχασε και άλλες ευκαιρίες για να σκοράρει, όμως, δεν κατάφερε να διευρύνει το σκορ. Αυτό βέβαια δεν είχε καμία σημασία, αφού η ομάδα της Αραδίππου επέστρεψε στη βάση της με τους πολύτιμους τρεις βαθμούς της νίκης.

 

Παναγιώτου: “Θα κρατήσω το μηδέν”

Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του έδωσε στη διάσκεψη Τύπου μετά τη νίκη σε βάρος του Άρη ο τεχνικός του Ερμή Νίκος Παναγιώτου και πρόσθεσε

«Ήταν μια εμφάνιση η οποία ήταν πολύ καλή. Είχαμε σωστή ανάπτυξη, σωστή αμυντική τακτική και ήταν το πιο ολοκληρωμένο 90λεπτο για φέτος. Θα κρατήσω το μηδέν το οποίο συμβαίνει για 2η φορά, είναι σημαντικό να το διατηρήσουμε και στις χαμένες μας ευκαιρίες. Εύχομαι στον συνάδελφο καλή δύναμη και ότι καλύτερο στον Άρη».

– See more at: http://www.sigmalive.com

Σχετικά νέα

X
Translate »