Viral

Εξερράγη iPhone 7 λίγο μετά την αγορά του

Μετά το περιστατικό της έκρηξης Samsung Galaxy Note 7 και την ανακάλεση του smartphone, σειρά είχε και ένα iPhone 7 λίγο μετά την αγορά του από κατάστημα της Apple.

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα Independent, ο χρήστης του κινητού τηλεφώνου αναφέρει πως πιθανόν να έχει συμβεί κάποια ζημιά κατα τη μεταφορά της συσκευής από το εργοστάσιο στο κατάστημα και ακολούθησε η ζημιά. Ο χρήστης ανεβάζοντας φωτογραφίες στο κοινωνικό δίκτυο Reddit περιέγραψε το περιστατικό με το υλικό να γίνεται viral μέσα σε λίγη μόλις ώρα. Η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από το είδος της μπαταρίας που χρησιμοποιούν και τα 2 καινούργια μοντέλα, το οποίο είναι πολύ ασφαλές για  χρήση, που σε περίπτωση τρυπήματος ή σπασίματος υπάρχει πιθανότητα έκρηξης.

Ιδιαίτερες ανησυχίες εκφράζουν και αεροπορικές γραμμές που για λόγους ασφαλείας καλούν τους επιβάτες τους να μην χρησιμοποιούν μέσα στο αεροπλάνο συσκευές Samsung Galaxy Note 7 και iPhone 7.

Χωρίς να έχουν αναφερθεί περαιτέρω προβλήματα με το iPhone 7, φαίνεται ότι το πρόβλημα πιθανόν να απομονωθεί. Φυσικά το περιστατικό του iPhone 7 δεν μοιάζει με αυτό του Note 7, αφού το Note 7 είχε εξεράγη κατα τη διάρκεια φόρτισης.

 

Πηγή: independent.co.uk

Σχετικά νέα

X
Translate »