Οικονομία

Ενστάσεις Βουλής για δημιουργία Mall δίπλα από ΚΕΝ

Θεωρείται ότι με την κατασκευή του εμπορικού Κέντρου ενδέχεται να προκύψουν ζητήματα ασφάλειας αλλά και προβλήματα στην εκπαίδευση.

Τα προβλήματα που αναμένεται να προκύψουν με την υλοποίηση της σκέψης για κατασκευή εμπορικού Κέντρου δίπλα από το ΚΕΝ Λάρνκας θα απασχολήσουν αύριο την συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας η οποία θα εξετάσει το ζήτημα.
Το ζήτημα όπως πληροφορείται ο politis.com.cy απασχολεί τα μέλη της Επιτροπής αφού θεωρείται ότι με την κατασκευή του εμπορικού Κέντρου ενδέχεται να προκύψουν ζητήματα ασφάλειας αλλά και προβλήματα στην εκπαίδευση των νεοσύλλεκτων εθνοφρουρών.
Εξάλλου, ενώπιον της Επιτροπής αναμένεται να βρεθούν μετά από πρόταση Βουλευτών του ΑΚΕΛ και τα προβλήματα που προκύπτουν από τις επιτάξεις τεμαχίων γης για σκοπούς άμυνας.
Στη συνεδρίαση κλήθηκαν να παραστούν για το πρώτο θέμα ο Υπουργός Άμυνας, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Άμυνας, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών, η Διευθύντρια του Τμήματος Πολεοδομίας και Οικήσεως του ίδιου υπουργείου, ο Δήμαρχος Λάρνακας και εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Περιβαλλοντικών Οργανώσεων Κύπρου (ΟΠΟΚ) και της ΠΟΒΕΚ.
Για το δεύτερο θέμα κλήθηκαν να παραστούν ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Άμυνας και εκπρόσωποι του Τμήματος Κτηματολογίου και Χωρομετρίας του Υπουργείου Εσωτερικών.

Πηγή: politis.com.cy

Σχετικά νέα

X
Translate »