Γενικά

Ενδεχόμενο ελαφριών βροχών αύριο στην Κύπρο

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

 

Το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοδυτικοί, μέτριοι και παροδικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα ανατολικά παράλια και μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια.

Απόψε θα υπάρχουν περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό, αλλά και διαστήματα με αυξημένη, κυρίως χαμηλή, νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα νότια και ανατολικά παράλια και λίγο ταραγμένη στα δυτικά και βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο θα υπάρχουν περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό, αλλά και διαστήματα με αυξημένη συννεφιά, η οποία πιθανό να δώσει μεμονωμένες, κυρίως ελαφρές, βροχές μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί το πρωί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ, αλλά το απόγευμα μέτριοι και τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι, το πρωί, λίγο ταραγμένη, για να καταστεί μετά το μεσημέρι, στα προσήνεμα παράλια, μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, στους 20 στα βόρεια παράλια, στους 19 στα δυτικά παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο μέχρι και την Κυριακή.

Σχετικά νέα

X
Translate »