Αναπτυξιακά Έργα

Εμπόδια για τη δημιουργία MALL στη Λάρνακα

Η Γ.Σ. ΠΟΒΕΚ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη, αναφέρει ότι έχει υποβάλει ένσταση στη δημιουργία του MALL στη Λάρνακα, “σε μια ύστατη προσπάθεια να μην καταστραφούν εντελώς τα μικρομεσαία καταστήματα λιανικού εμπορίου” στην πόλη και επαρχία, αλλά και στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου και καλεί τους επηρεαζόμενους καταστηματάρχες σε συντονισμό ενεργειών και δράσης.
Σύμφωνα με την ΠΟΒΕΚ, στις 25 Ιανουαρίου του 2018 το Συμβούλιο Μελέτης Παρεκκλίσεων διεξάγει δημόσια ακρόαση για σκοπούς εξέτασης της αίτησης της Ι. Μονής Αγίου Γεωργίου Κοντού για την ανέγερση MALL δίπλα από το ΚΕΝ Λάρνακας.

Αναφέροντας ακολούθως πως «ίσως, επειδή το MALL είναι έργο πολλών και μεγάλων συμφερόντων, έχουν τάχιστα υπερπηδηθεί τα προβλήματα που αναδεικνύονταν και με ιλιγγιώδη ταχύτητα οδηγούμαστε στη δημόσια ακρόαση πριν τη διεξαγωγή των προεδρικών εκλογών», δηλώνει πως η ΠΟΒΕΚ θα είναι παρούσα στη δημόσια ακρόαση και θα αγωνιστεί να αποτρέψει το MALL.

Τέλος, η ΠΟΒΕΚ αναφέρει ότι τη Δευτέρα, 22/1/2018, στις 7:30 μ.μ., στο οίκημα της Οργάνωσης στη Λάρνακα, θα πραγματοποιηθεί πλατιά σύσκεψη των καταστηματαρχών για λήψη αποφάσεων και συντονισμό.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Σχετικά νέα

X
Translate »