Εκπαίδευση

Εκπαιδευτικό συνέδριο για τη ρομποτική, τους γονείς και τα παιδιά

Ο Κυπριακός Επιστημονικός Σύνδεσμος Εκπαιδευτικών Αξιοποίησης των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών (ΚΕΣΕΑ-ΤΠΕ) διοργάνωσε σήμερα σε συνεργασία με την ακαδημία Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Frederick, το κλιμάκιο των Φυσικών Επιστημών Δημοτικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και την Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Πόλης και Επαρχίας Λεμεσού εκπαιδευτικό συνέδριο με θέμα «Γονείς και παιδιά κάνουν πειράματα και προγραμματίζουν ρομπότ».

Το συνέδριο τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού Κώστα Χαμπιαούρη και πραγματοποιήθηκε στο ΚΣτ΄ Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού.

Σύμφωνα με το ΚΕΣΕΑ-ΤΠΕ, εισηγητές στο συνέδριο ήταν ο Επιθεωρητής Δημοτικής Εκπαίδευσης Μάριος Χαραλάμπους και η Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Frederick Nίκλεια Ετεοκλέους.

Την κήρυξη των εργασιών του συνεδρίου έκανε ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Χαμπιαούρης, ο οποίος τιμήθηκε από τον ΚΕΣΕΑ-ΤΠΕ για την πολύπλευρη προσφορά του στην εκπαίδευση της Κύπρου.

Σχετικά νέα

X
Translate »