Δελτία Τύπου

Εισφορά της ExxonMobil/Εsso Κύπρου στο Κέντρο «Ιασόνειο–Χρώματα Ζωής»

Χρηματική εισφορά ύψους €2000 έκανε η ExxonMobil/Εsso Κύπρου στο Κέντρο Ενηλίκων Ατόμων με Ειδικές ανάγκες «Ιασόνειο–Χρώματα Ζωής» στην Λάρνακα…

Εισφορά στο Ιασόνειο Ίδρυμα

Χρηματική εισφορά ύψους €2000 έκανε η ExxonMobil/Εsso Κύπρου στο Κέντρο Ενηλίκων Ατόμων με Ειδικές ανάγκες «Ιασόνειο–Χρώματα Ζωής» στην Λάρνακα.

Η εισφορά εμπίπτει στα πλαίσια του Βραβείου Ασφαλείας Υπαλλήλων Εγκαταστάσεων Λάρνακας που καθιέρωσε η εταιρεία τα τελευταία 15 χρόνια.  Βάσει του θεσμού αυτού, Υπάλληλοι της εταιρείας προτείνουν φιλανθρωπικά ιδρύματα που επιτελούν κοινωφελές έργο και τα οποία επωφελούνται των ποσών που εισφέρει η Εταιρεία,  εφόσον οι ίδιοι εργάζονται σε πλαίσια ασφάλειας.

Το Ιασόνειο Ίδρυμα ξεκίνησε από μια ομάδα εθελοντών με σκοπό την βελτίωση της καθημερινότητας ατόμων με ειδικές ανάγκες και βαριά νοητική αναπηρία  μετά τα 21 τους χρόνια δίνοντας ελπίδα και ανάσα στους γονείς και τα παιδιά τους.  Διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και προσφέρει υπηρεσίες ημερήσιας φροντίδας και προγράμματα που ικανοποιούν τις ανάγκες των ατόμων με ειδικές ανάγκες σε  ένα περιβάλλον ειδικά προσαρμοσμένο σε μέτρα τους

Στο στιγμιότυπο ο  Διευθυντής Εγκαταστάσεων Λάρνακας ExxonMobil/Εsso Κύπρου κος. Γιώτης Τσερκέζος  παραδίδει την επιταγή στην κα. Χρυστάλα Δακτυλιάδου, Πρόεδρο του Ιδρύματος παρουσία της κας. Ροζίτας Κοντεάτη, Μέλος του Ιδρύματος.   Παρόντες επίσης οι υπάλληλοι Εγκαταστάσεων ExxonMobil κος. Παναγιώτης Στυλιανού και κος. Χριστόδουλος Μούρου, οι οποίοι πρότειναν το ίδρυμα.

Πηγή: politis.com.cy

Σχετικά νέα

X
Translate »