Κοινωνία

Εικόνες ντροπής από λεωφορείο μαθητών της πόλης μας

Εικόνες που δεν περιπιούν τιμή για την κοινωνία μας, από λεωφορείο που μεταφέρει μαθητές στην επαρχεία Λάρνακας, με σκισμένες θέσεις επιβατών, μουντζούρες σχεδόν παντού, ενώ οι κουρτίνες που υποτίθεται θα έπρεπε να προστατεύουν τα παιδιά από τον είναι είναι φθαρμένες.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε πολίτης στην ομάδα του Facebook, “ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ”, λεωφορείο που μεταφέρει καθημερινά μαθητές παρουσιάζει μια απαράδεκτη και επικίνδυνη εικόνα.

Φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στα σχόλια της ίδιας ανάρτησης, παρουσιάζει σύμφωνα με την ίδια , παρόμοια εικόνα και στο εξωτερικό του, αφού πλαϊνός ανεμοθώρακας φαίνεται να είναι πρόχειρα κολλημένος στο λεωφορείο, ενώ υπάρχουν ίχνη που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το παράθυρο ίσως να ήταν στερεωμένο με καφέ συγκολλητική ταινία πρόσφατα.

Βέβαια, οφείλουμε να αναφέρουμε ότι όση ευθύνη πιθανόν να έχει η εταιρεία του λεωφορείου, άλλη τόση έχουν και οι επιβάτες του, στη προκειμένη περίπτωση οι μαθητές, αφού σίγουρα όσα είναι γραμμένα με σπρέι και μαρκαδόρους στο εσωτερικό του οχήματος, δεν γράφτηκαν μόνα τους.

Επίσης, δεν είναι λογικό να βρίσκεται ένα λεωφορείο σε τέτοια κατάσταση, ακόμη και στο υποθετικό σενάριο κακής συντήρησης.

Όπως και να έχει όμως η κατάσταση, αυτή δεν είναι εικόνα μέσου μαζικής μεταφοράς στην ευρωπαϊκή Κύπρο του 2018.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή: tothemaonline

Σχετικά νέα

X
Translate »