Αθλητικά Νέα

Εθνική Ελπίδων – Σουηδία σήμερα (15:00) στο ΑΕΚ Αρένα με ελεύθερη είσοδο

Με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα περιμένει το σημερινό παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα της Σουηδίας η Εθνική μας Ελπίδων.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Στάδιο ΑΕΚ Αρένα και θα αρχίσει στις 15:00 με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους.
Μεγάλος χορηγός της Εθνικής Ελπίδων, η εταιρεία ΕΚΟ (Ελληνικά Πετρέλαια).
Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21, οι διεθνείς μας θα επιδιώξουν το καλύτερο και το καλύτερο όπως τονίζει και ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής, θα είναι το νικηφόρο αποτέλεσμα.
«Μας περιμένει πολύ δύσκολη αποστολή, όμως ιδιαίτερα μέσα στην έδρα μας, κυνηγούμε πάντοτε το καλύτερο και έχουμε να επιδείξουμε πολύ καλές παρουσίες σε αυτή τη διαδρομή της προκριματικής φάσης.
Απέναντι στην καλύτερη κατά τη γνώμη μου ομάδα του ομίλου μας και το είχα επισημάνει και στο ξεκίνημα της διοργάνωσης για τη δυναμική αυτής της ομάδας, πρέπει να είμαστε καλύτεροι σε όλα τα επίπεδα σε σχέση με την παρουσία μας στο τελευταίο παιχνίδι με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη για να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για το αποτέλεσμα που επιθυμούμε» δήλωσε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο Νίκος Ανδρονίκου.
Το βάρος της προετοιμασίας επικεντρώθηκε σε θέματα τακτικής και με το δεδομένο πως υπάρχει διπλή ενίσχυση στο πλάνο δράσης με τους Ανδρέα Χριστοδούλου και Ανδρέα Καρώ.
Οι δύο ποδοσφαιριστές που απουσίαζαν από την αποστολή της Ουγγαρίας λόγω της κλήσης τους στην Εθνική Ανδρών, ενσωματώθηκαν με την ομάδα από την Κυριακή.
Η Σουηδία μετά και το ψεσινό νικηφόρο 3-0 του Βελγίου επί της Ουγγαρίας, νιώθει ακόμη μεγαλύτερη πίεση στους αγώνες που της απομένουν, συμπεριλαμβανομένου και του σημερινού.
Το Βέλγιο ξέφυγε κατά έξι βαθμούς αλλά με δύο αγώνες περισσότερους από τους Σουηδούς και μαθηματικά είναι ουσιαστικά οι μόνοι που μπορούν να απειλήσουν τους Βέλγους.
Στον αγώνα που έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Σουηδία η Κύπρος ηττήθηκε με 4-1.
*Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Πορτογάλος Fabio Jose Costa Verissimo με βοηθούς τους συμπατριώτες του Nuno Filipe Dos Santos Tomás Pereira και Rui Miguel Martins Teixeira. Τέταρτος διαιτητής ο επίσης Πορτογάλος Helder Miguel Azevedo Malheiro.
**Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Δανός Jens Larsen και παρατηρητής αγώνα ο Τσέχος Patrik Filipek.
Δύο νίκες και δύο ήττες
Οι αγώνες της Εθνικής μας στην Κύπρο στην προκριματική φάση που βρίσκεται σε εξέλιξη:
Κύπρος – Μάλτα…2-1
Κύπρος – Τουρκία…2-1
Κύπρος – Βέλγιο…0-2
Κύπρος – Ουγγαρία..0-2
Σήμερα για τον έκτο όμιλο θα διεξαχθεί επίσης ο αγώνας της Τουρκίας με τη Μάλτα.

Η βαθμολογία στον όμιλο μας είναι διαμορφωμένη ως ακολούθως:

1. ΒΕΛΓΙΟ 7 5 2 0 13 5 17
2. ΣΟΥΗΔΙΑ 5 3 2  0 13 4 11
3. ΟΥΓΓΑΡΙΑ 6 3 2  1 10 6 11
4. ΚΥΠΡΟΣ 7 2 0  5  7 17  6
5. ΤΟΥΡΚΙΑ 6 1 2  3  3 7  5
6. ΜΑΛΤΑ 5 0 0  5  3 10  0

Σχετικά νέα

X
Translate »