Breaking News

Going out

«Εγώ Δημιουργώ… με Γιορτινή Διάθεση». Ένα γιορτινό, διασκεδαστικό τριήμερο για παιδιά 6-12 χρονών!

«Εγώ Δημιουργώ… με Γιορτινή Διάθεση». Ένα γιορτινό, διασκεδαστικό τριήμερο για παιδιά 6-12 χρονών!

27 Δεκεμβρίου 2017

9.00 π.μ. – 10.45 π.μ. : «Καλικαντζαροσκανδαλιές» Ε ψιτ; Ναι, ναι σε σένα μιλάω. Σε σένα, όχι πίσω. Ξέρεις για τους καλικαντζάρους; Πού ζούνε, πώς περπατάνε, πώς κρύβονται, πώς έρχονται στη γη, πώς χορεύουνε και τραγουδάνε και όλα τα άλλα; Όχι;;! Τότε, έλα και εσύ μαζί μας να παίξουμε και να μάθουμε όλα τα μυστικά της καλικαντζαροκατωκοσμούλας. Προσοχή όμως: όλες οι σκανδαλιές πρέπει να μείνουνε κρυφές.

Με τη Νάγια Καρακώστα, Ηθοποιό-Θεατρολόγο

11.00 π.μ. – 12.45 μ.μ.: “Κάλαντα, ευχές και παινέματα”. Τα Μουσικοτεχνάσματα-Music and Stories προσφέρουν ένα γιορτινό μουσικό εργαστήρι με θέμα τα Κάλαντα από όλο τον κόσμο! Με τη φωνή του σώματος (τραγούδι και body percussion) συμμετέχουμε στα μουσικά παιχνιδίσματα των εορταστικών μας τραγουδιών και εκφράζουμε δημιουργικά τις ευχές μας για μια καινούρια δημιουργική χρονιά!

Με τη Σαλώμη Παρασκευά Ηλία, Μουσικοπαιδαγωγό.

28 Δεκεμβρίου 2017

9.00 π.μ. – 12.45 μ.μ. : Η αγάπη ντύνεται γιορτινά! Και ταξιδεύει όλα τα παιδιά, σε αληθινή λάμψη και χαρά! Ταξίδι γιορτινό με την δύναμη της αγάπης θα κάνουν τα παιδιά, μέσα από αφήγηση, δημιουργική έκφραση, ζωγραφιές, εικονογράφηση, δημιουργία των δικών τους ιστοριών και ποιημάτων, γνωριμία με στοιχεία της κυπριακής παράδοσης και παιχνίδια, που θα τα διασκεδάσει και θα τους χαρίσει αξέχαστες γιορτινές στιγμές, ενώ θα τους δώσει την ευκαιρία να μάθουν πως να αγαπάνε και να ενισχύουν τον εαυτό τους και την πορεία τους καθημερινά, αλλά και να αξιοποιούν αυτή τη δύναμη για να ενισχύσουν τη σωστή εξέλιξη της πολύτιμης οικογένειας τους, των φιλικών τους σχέσεων, ακόμη και της σύνδεσης τους με τον πλανήτη.

Με την Έλενα Χατζηγεωργίου, IAMC Accredited Mind Coach & Co-Trainer και την Ειρήνη Κλοκκαρή, Εικονογράφο & Designer

29 Δεκεμβρίου 2017

9.00 π.μ. – 10.45 μ.μ. : Φώτα, ήχος, μουσική και πάμε!! Κυρίες και κύριοι ετοιμαστείτε για το πιο ανατρεπτικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι της χρονιάς! Ποιος θα κερδίσει άραγε το φετινό βραβείο “προσφοράς”; Οι διαγωνιζόμενοι έρχονται για να παλέψουν στήθος με στήθος στο σπουδαιότερο event της χρονιάς! Ελάτε να απολαύσετε τους καλύτερους: Λεόντιος το λιοντάρι, Ντίνος ελεφαντίνος, Μπουμπού η αλεπού, Φρέντριχ ο σκύλος και τόσοι άλλοι! Ποιος θα είναι φέτος ο μεγάλος νικητής; Στημένα φώτα, σκηνικά, κουκιά μα και ρεβίθια, χάχανα, γέλια και χαρά και τρελοπαραμύθια! Με τη Γεωργία Χαραλάμπους, Εκπαιδευτικό και Νικόλα Θεράποντος , Μουσικοπαιδαγωγό

11.00 π.μ. – 12.45 μ.μ. : Διαδραστική αφήγηση του μύθου «Ο Ερμής και η Λύρα». Μέσα από την αφήγηση του μύθου τα παιδιά θα γνωρίσουν το όργανο, το ηχόχρωμά του καθώς και την πορεία κατασκευής του σύμφωνα πάντα με τον μύθο.

Ελάτε να ονειρευτούμε με τους ήχους της Λύρας…

Με την ομάδα των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Τέρπανδρου.

Κόστος συμμετοχής: €25.00/την ημέρα ή €60.00 για συμμετοχή και τις τρεις μέρες. Για κράτηση θέσης μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 24001502

Σχετικά νέα

X
Translate »