Going out

Είναι αυτά τα καλύτερα sushi και noodles του νησιού;

Ποιος είπε ότι το σούσι και η ασιατική κουζίνα αποτελούν μόνο μία αποκλειστική επιλογή;

Ένα ξεχωριστό take away, με έδρα το Κίτι, το “UMAMI”, που ειδικεύεται στην αυθεντική ασιατική κουζίνα, φημίζεται για την υψηλή ποιότητα με προσιτές και ελκυστικές τιμές.

Σε ένα χώρο ζεστό και απλό, οι σεφ ξετυλίγουν καταπληκτικές γεύσεις χρησιμοποιώντας ολόφρεσκα υλικά με μεράκι. Η εκτέλεση του σούσι γίνεται μπροστά στον πελάτη, με τη φιλοσοφία “make your own platter”, δίνοντάς του τη δυνατότηα να επιλέξεις τα maki rolls της προτίμησής του.

Τα Tempura Prawn rolls μαζί με τα Spicy Tuna Rolls, είναι μεταξύ των φαβορί.

Όσον αφορά στην υπόλοιπη ασιατική κουζίνα, στο UMAMI το μενού προσφέρει κλασικά πιάτα από Κίνα, Ταϊλάνδη και Ιαπωνία, δίνοντας την ευακιρία στον καθένα να απολαύσει μια αξέχαστη ανατολική γαστρονομική εμπειρία.

Οι σάλτσες είναι όλες φτιαγμένες από τους σεφ, με αυθεντικές συνταγές και φυσικά με πολύ πάθος. Ανάμεσα στα λατρεμένα είναι τα Sweet and sour, Teriyaki και Thai green curry.

Τα ασταμάτητα, φλεγόμενα wok προσφέρουν ένα καταπληκτικό θέαμα για τους πελάτες του μαγαζιού, αποδεικνύοντας τη φρεσκάδα και το συναίσθημα του καλού φαγητού και όχι του γρήγορου φαγητού.

Η “σφραγίδα” του UMAMI αποτελεί εγγύηση για άψογη ποιότητα σούσι και ασιατικά φαγητά, σε τιμές μάλιστα που δεν θα επιβαρύνουν το πορτοφόλι σου αλλά αντίθετα θα θέλεις περισσότερο UMAMI.

(‎70002027) Αρχιεπισκόπου Μακαρίου III, 7550, Κίτι, Λάρνακα. Δευτέρα-Κυριακή 12.00-15.00 & 18.00-22.00.
Facebook: Umami – Sushi and Noodles

Πηγή: timeoutcyprus.com

Σχετικά νέα

X
Translate »