Αθλητικά Νέα

Διεξάγεται στη Λάρνακα το EBT Petrolina Beach Handball Tournament 2017

Τη διεξαγωγή του EBT PETROLINA BEACH HANDBALL TOURNAMENT 2017 ανακοίνωσε σήμερα η Κυπριακή Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης, το οποίο θα διεξαχθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Λάρνακας στην Παραλία των Φοινικούδων το Σαββατοκυρίακο 1 – 2 Ιουλίου του 2017.
Σε ανακοίνωσή της, η ΚΟΧ αναφέρει πως δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα Σωματεία μέλη της, οργανωμένα σύνολα και ομάδες, αθλητές / αθλήτριες, καθώς επίσης και όλοι οι φίλοι του αθλήματος της χειροσφαίρισης.
Οι κατηγορίες του EBT PETROLINA BEACH HANDBALL TOURNAMENT 2017 είναι Ανδρών / Γυναικών και Αναπτυξιακών Ηλικιών U15 και U17 αγοριών και κοριτσιών.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά στον ακόλουθο σύνδεσμο το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017:
Το δικαίωμα συμμετοχής ανέρχεται στα 50 ευρώ ανά ομάδα και θα πληρώνεται στο γήπεδο με την άφιξη των ομάδων. Κάθε ομάδα δικαιούται να δηλώσει μέχρι και 12 αθλητές/τριες.
Σημειώνεται ότι η απαγορεύεται η συμμετοχή αθλητών σε πέραν από μια ομάδα.
Το τουρνουά έχει ήδη εγγραφεί στο επίσημο καλεντάρι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και για τον λόγω αυτό, όσες ομάδες θα εγγραφούν επίσημα στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θα πρέπει να ακολουθήσουν αυστηρά τους κανονισμούς της στολής όπως διαφαίνονται στον πιο κάτω σύνδεσμο:
Ο τρόπος διεξαγωγής του τουρνουά θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο στάδιο και θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των ομάδων που θα συμμετέχουν.

Σχετικά νέα

X
Translate »