Κοινωνία

Διασκέδασαν με την ψυχή τους οι νέοι εθνοφρουροί (pics)

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη σειρά εκδηλώσεων που διοργάνωσε το Υπουργείο Άμυνας για την υποδοχή των νέων εθνοφρουρών στις μονάδες της Εθνικής Φρουράς.

Οι μουσικές εκδηλώσεις που ήταν αφιερωμένες στο μεγάλο μας μουσικοσυνθέτη Μάριο Τόκα πραγματοποιήθηκαν με τη συμμετοχή της ΣΜΕΦ και τη στήριξη των τοπικών κοινοτήτων στην Ορόκλινη, το Ακάκι και την Ποταμιά.

Στις μουσικές βραδιές προσκλήθηκαν και παρευρέθηκαν και οι γονείς των εθνοφρουρών ενώ προσφέρθηκε φαγητό και ποτό που εξασφαλίστηκε από ιδιώτες χορηγούς.

Σε χαιρετισμό του ο Υπουργός Άμυνας καλωσορίζοντας τους νέους εθνοφρουρούς και απευθυνόμενους παράλληλα στους γονείς, ανέφερε ότι η ηγεσία της Ε.Φ. βρίσκονται δίπλα τους και «θέλουμε να είναι περήφανοι που υπηρετούν την πατρίδα». Είπε χαρακτηριστικά ότι η 14μηνή θητεία αλλά και οι ευκαιρίες που πλέον έχουν για να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες καθιστούν το χρόνο αυτό χρήσιμο και παραγωγικό αλλά και μια σημαντική εμπειρία που θα τους προσφέρει ένα μεγάλο παράσημο που θα κουβαλούν για όλη τους τη ζωή.

Κύριος χορηγός των εκδηλώσεων είναι η Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα και κύριοι υποστηρικτές η Pizza Hut και η Carlsberg. Συνέδραμαν επίσης τοπικοί χορηγοί σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές. Χορηγός επικοινωνίας των εκδηλώσεων ήταν το ΡΙΚ.

Σχετικά νέα

X
Translate »