Breaking News

ΑΕΚ

Διέσυρε την Στουρμ Γκρατς με ιστορικό Τριτσκόφσκι η ΑΕΚ

Με τον Ιβάν Τριτσκόφσκι ως απόλυτο πρωταγωνιστή η ΑΕΚ διέσυρε τη Στουρμ Γκρατς με 5-0 στην Αρένα και σε συνδυασμό με το 0-2 που είχε πάρει από τον πρώτο αγώνα, προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Σκοπιανός πέτυχε τρία από τα πέντε γκολ της ομάδας του ενώ τα άλλα δύο σημείωσαν οι Λαρένα και Τολμές. Η ομάδα της Λάρνακας θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ το νικητή του ζευγαριού Τρένστιν-Φέγενορντ.

Το προφίλ του αγώνα:

Η ΑΕΚ έδειξε από νωρίς τις προθέσεις της όσον αφορά το παιχνίδι, αφού μπήκε δυνατά πιέζοντας για ένα γκολ. Στο 8’ ο Ακοράν γύρισε την μπάλα στο ύψος της περιοχής όπου ο Τριτσκόφσκι πέρασε τον Σιουτζενάουερ και πλάσαρε γράφοντας το 1-0 για την ομάδα της Λάρνακας.

Οι Αυστριακοί αντέδρασαν άμεσα και ισοφάρησαν στο 10’, όμως το γκολ ακυρώθηκε αφού ο βοηθός υπέδειξε τον Όμπερμαϊρ σε θέση οφσάιντ. Το παιχνίδι κύλησε χωρίς πολλές φάσεις για γκολ με την ΑΕΚ να ελέγχει το παιχνίδι.

Στο 36’ και 41’ ακυρώθηκαν δύο διαδοχικά γκολ για την ΑΕΚ, με τους Τρισκόφσκι και Γιάννου αντίστοιχα, ενώ στη φάση του Γιάννου αποβλήθηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Αντόνι Ιραόλα από τον Ιταλό διαιτητή, για διαμαρτυρία.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Λάρνακας ήταν καταιγιστική αφού σκόραρε τέσσερα γκολ και διέλυσε την ομάδα Χέικο Βόγκελ. Πιο συγκεκριμένα ο Ιβάν Τριτσκόφσκι σκόραρε δύο φορές στο 67′ και 80′ ενώ μεσολάβησε το γκολ πέναλτι του Λαρένα στο 65′.

Το κερασάκι στην τούρτα πρόσθεσε ο Φλοριάν Τολμές στο 86′ αφού με κοντινό σουτ νίκησε τον Σιουτζενάουερ και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην πρόκριση της ομάδας του Αντόνι Ιραόλα.

Στα λεπτά που απέμειναν δεν άλλαξε κάτι με τους Λαρνακείς να παίρνουν μια σπουδαίας έκτασης και σημασίας νίκη.

Η ομάδα της Λάρνακας θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Τρένστιν-Φέγενορντ στο δρόμο της για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

AEK (Αντόνι Ιραόλα): Τόνιο, Σίλβα, Τρουγιόλς, Μοϊσοφ, Λαρένα, Ακοράν, Τρισκόφσκι, Χέφελ, Γκονζάλες, Γιάννου, Τέτε(69’ Κάσες).

Στουρμ Γκρατς (Χέικο Βόγκελ): Σιουτζενάουερ, Κοχ, Σπέντχολφερ, Μάρεσιτς, Σράμελ, Ζουλί, Λάκνερ, Λόβριτς, Χόσινερ, Πινκ, Όμπερμαϊρ.

Σκόρερ: 8’ 67′ 80′ Τρισκόφσκι, 65’ Λαρένα, 86′ Τολμές

Κίτρινες: Γιάννου / Μάρεσιτς, Κοχ, Λόβριτς

Κόκκινες: 59’ Λόβριτς

Διαιτητής: Πάολο Βαλέρι (Ιταλία)

Σχετικά νέα

X
Translate »