Breaking News

Αθλητικά Νέα

Δεν χάρηκε τα 105α γενέθλια της…και πάλι της το χάλασε ο ΕΡΜΗΣ

Ο Ερμής έκοψε τα φτερά της Ανόρθωσης και την υποχρέωσε στην πρώτη της ήττα εντός γηπέδου. Οι Ντίξον και Γουίκς με τέρματα, ένα σε κάθε ημίχρονο, πλήγωσαν την «Κυρία» και την οπισθοχώρησαν στην 3η θέση. Οι φτεροπόδαροι ανέβηκαν στη 10η θέση με 21 βαθμούς.

Η ομάδα της Αμμοχώστου αλλιώς φανταζόταν να γιορτάσει τη γενέθλια ημέρας της, όμως, δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο για να αποφύγει την ήττα. Παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και δίκαια αποχώρησε από το γήπεδο, για πρώτη φορά με σκυφτό το κεφάλι.

Καλύτερος ο Ερμής, ανύπαρκτη η Κυρία

Ημίχρονο για μια ομάδα εξελίχθηκε το πρώτο. Ο Ερμής ήταν κατά πολύ ανώτερος της Ανόρθωσης και το εξαργύρωσε με γκολ του Ντίξον στο 35’. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να ανοίξουν προηγουμένως το σκορ, αλλά και να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, αλλά παρουσιάστηκαν άστοχοι. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να απειλήσουν στο 4’ με κεφαλιά του Λαΐφη.

Ανέβηκε, αλλά…

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ανόρθωση χωρίς άλλη επιλογή ανέβηκε και έψαξε την ισοφάριση. Γυρόφερνε την μπάλα στην εστία του Στυλιανού, αλλά δεν μπορούσε να πατήσει περιοχή και να απειλήσει ουσιαστικά. Δυο καλές ευκαιρίες δημιούργησαν οι κυανόλευκοι προτού δεχθούν το τέρμα από τον Γουίκς στο 90+4’. Μια με τον Μαρτίνες και μια με τον Χόλγερσον, με την πρώτη να καταλήγει έξω και τη δεύτερη στην αγκαλιά του Στυλιανού.

 

Δείτε τις φάσεις του αγώνα


Πάους: “Ντροπή”, Παναγιώτου: “Αντέξαμε”

Απογοητευμένος παρουσιάστηκε στη διάσκεψη Τύπου ο Αντρέ Πάους. Από την μια η πρώτη ήττα στο γήπεδο και από την άλλη οι αδικαιολόγητες καθυστερήσεις του αντιπάλου στη δεύτερο ημίχρονο, ανάγκασαν τον Ολλανδό τεχνικό να μιλήσει για ντροπή.

«Σήμερα ήταν η πρώτη μας φετινή ήττα. Γνωρίζαμε πριν τον αγώνα πως θα έπαιζε ο αντίπαλος, έχοντας πλεονέκτημα λόγω του κακού γηπέδου. Αυτό που ήθελε να παίξει ο αντίπαλος ήταν με μακρινές μπαλιές. Ελέγχοντας αυτό τον τρόπο παιχνιδιού μπορούσαμε να κτίσουμε πάνω σε αυτό και να νικήσουμε. Ωστόσο στο πρώτο ημίχρονο δεν το πράξαμε χάνοντας πολλές κεφαλιές. Δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Όσον αφορά στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν ντροπή για το ποδόσφαιρο και ο καθένας ας καταλάβει. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο προπονητή για τη νίκη».

Ο Νίκος Παναγιώτου εμφανίστηκε με αντίθετα συναισθήματα και δήλωσε ότι ο Ερμής κατάφερε να χτυπήσει την Ανόρθωση στα αδύνατα της σημεία.
«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την απόδοση σε ένα παιχνίδι με μεγάλη σημασία. Ένα παιχνίδι στο οποίο διαβάσαμε τον αντίπαλο, προσπαθήσαμε να τον κτυπήσουμε στα αδύνατα σημεία, πράγμα το οποίο καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη ανησύχησα για το πόσο θα μπορούσαν να αντέξουν τα παιδιά σε αυτόν το ρυθμό. Όμως τα κατάφεραν και σε ακόμη μιαν αντεπίθεση ήρθε και το 2-0. Η Ανόρθωση είναι μεγάλη ομάδα και δε χρειάζεται να το πω εγώ αυτό»

Πηγή: sigmalive.com
sigmalive

 

Σχετικά νέα

X
Translate »