Breaking News

Uncategorized

Δεν θέλει κλείσιμο του υποκαταστήματος της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας είναι ο Δήμος Δρομολαξιάς Μενεού!

Αποφασισμένος να αποτρέψει κλείσιμο του υποκαταστήματος της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας είναι ο Δήμος Δρομολαξιάς Μενεού που έστειλε επιστολές προς τον Υπουργό Οικονομικών, Αρχηγούς κομμάτων, τον Πρόεδρο και τα μέλη της Επιτροπής Οικονομικών. 

Ο Δήμος εδώ και αρκετό καιρό έχει πληροφορίες για κλείσιμο του μοναδικού Τραπεζικού υποκαταστήματος που έχει απομείνει στην περιοχή, αυτού της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας. Στην επιστολή επισημαίνεται ο ρόλος που έχει διαδραματίσει ο στο οικονομικό γίγνεσθαι του τόπου όπως και στο Δήμο Δρομολαξιάς Μενεού εδώ και δεκαετίες. Γίνεται επίσης αναφορά στους εκτοπισθέντες, στην μεγάλη τους πλειοψηφία, κατοίκους του Δήμου Δρομολαξιάς Μενεού, οι οποίοι, όπως αναφέρεται, στήριξαν τον Συνεργατισμό και στηρίχθηκαν οι ίδιοι στις οικονομικές δραστηριότητες και υποχρεώσεις τους. Δηλώνει μάλιστα την πρόθεση να συνεχίσει και να διευρύνει ο Δήμος αυτή την συνεργασία  με πολλούς και διάφορους τρόπους, αναφέρεται επίσης στην επιστολή, όπου επισημαίνεται ότι στο Δήμο Δρομολαξιάς Μενεού λειτουργούσαν τρεις ΣΠΕ για 8000 κατοίκους.

Στην επιστολή προς τον Υπουργό Οικονομικών η Δημοτική Αρχή ζητεί από τον Χάρη Γεωργιάδη, να διαψεύσει τις πληροφορίες και να διαλύσει τις έντονες ανησυχίες των κατοίκων, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά. Ζητούν επίσης από τον ό τον Υπουργό, να δώσει σαφείς οδηγίες για αποτροπή ενδεχόμενου κλεισίματος του υποκαταστήματος στο Δήμο Δρομολαξιάς –Μενεού.

Σχετικά νέα

X
Translate »