Έχουμε θέμα

Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πληρώνω αλλά να βλέπω αυτό το χάλι και να δίνω και λεφτά; εν έτη 2018;

Φίλη της σελίδας μας επικοινώνησε μαζί μας με σκοπό να εκφράσει τη δυσαρέσκεια της για την κατάσταση που επικρατεί στα πεζοδρόμια στην περιοχή Μακένζι και την έλλειψη υποδομών.

Καλημέρα και καλή βδομάδα!
Απευθύνομαι σε σας γιατί ίσως ακουστούν τα λόγια μου με αυτόν τον τρόπο σε αρμόδιους.
Χθες το πρωί πήγαμε με τον άντρα μου και το 3 μηνών παιδάκι μας στο Μακενζι ( εφόσον πέραν από τις Φοινικουδες δεν προσφέρεται πουθενά αλλού για καφέ με ένα βρέφος καροτσάκι χωρίς να καπνίζουν δίπλα σου κλπ). Σημείωση ξεχείλιζε από οικογένειες. Χθες όμως διαπίστωσα αφού περπατήσαμε όλο μέχρι το τέλος στην επιστροφή μπήκαμε από την μέσα πλευρά προς τον χώρο στάθμευσης.

Τα πεζοδρόμια σε άθλια κατάσταση, το καροτσάκι ίσα που κυλάει και το καλύτερο από όλα είναι ότι δεν υπάρχουν ράμπες! ΠΟΥΘΕΝΑ!!!! Σε κανένα πεζοδρόμιο! Υπάρχει μόνο μία ράμπα μπροστά από την είσοδο για τα ντους όπου υπάρχει και η διάβαση. Δηλαδή αν κάποιος παρκάρει στο Άμμος να πούμε δεν έχει ράμπα να ανέβει στο πεζοδρόμιο! Άσε που τα πεζοδρόμια ήταν γεμάτα με τους κάδους! Με αποτέλεσμα να περπατάμε στον δρόμο με το καροτσάκι!!

Ατε εμείς εντάξει τα καταφέραμε. Τι γίνεται με ένα τροχοκαθισμα;;;; ή κάποιο με κινητικά προβλήματα; δεν έχω κανένα πρόβλημα να πληρώνω αλλά να βλέπω αυτό το χάλι και να δίνω και λεφτά; εν έτη 2018;
Που πιστεύετε πρέπει να απευθυνθώ πέραν από εσάς; ειλικρινά θύμωσα πολύ χθες. Αγαπώ την πόλη μου και θέλω το καλύτερο!
Ευχαριστώ

 

Σχόλιο της σελίδας μας 

Εδώ και 3 χρόνια που εμφανιστήκαμε ως τοπικό μέσο της πόλης μας, πολλές φορές εκφράσαμε τη γνώμη μας στο Δήμο και στους εκάστοτε Δημάρχους για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή Μακένζι. Μια περιοχή με τόση εμπορικότητα και τόση ζωή για 8 μήνες το χρόνο είναι αδιανόητο να μην έχει έναν όμορφο και ακίνδυνο πεζόδρομο, να μην έχει έναν όμορφο φωτισμό, πράσινο κτλ. 

Πρόκειται για μια περιοχή η οποία αποφέρει μεγάλα έσοδα στο Δήμο και είναι καιρός να γίνει κάτι πέραν από τις ιδιωτικές πρωτοβουλίες ούτως ώστε να αναβαθμιστεί αισθητά η περιοχή.  

Σχετικά νέα

X
Translate »