Breaking News

Αναπτυξιακά Έργα

Δείτε το βίντεο του Metropolis Mall που έρχεται απέναντι από το ΓΣΖ

Το εμπορικό κέντρο Metropolis αναμένεται να ανεγερθεί σε τεμάχιο γης που ανήκει στην Μητρόπολη Λάρνακας το οποίο θα παραχωρηθεί υπό τη μορφή leasing για 99 χρόνια και βρίσκεται κοντά στο ΚΕΝ Λάρνακας και το στάδιο ΓΣΖ. Αξίζει να σημειωθεί πως παρά τις ανησυχίες που εκφράστηκαν για την επιλογή της τοποθεσίας λόγω του ότι γειτνιάζει με στρατόπεδο όπου υπάρχουν πυρομαχικά και καύσιμα, πληροφορίες του InBusinessNews, αναφέρουν ότι εδώ και μερικές μέρες απεστάλη επιστολή από το Υπουργείο Άμυνας στο Δήμο Λάρνακας στην οποία επισημαίνεται ότι δεν προκύπτει θέμα από την ανέγερση του εμπορικού κέντρου στην περιοχή.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες χορήγησης πολεοδομικής άδειας για την ανέγερση εμπορικού κέντρου και αναμένεται να εξεταστεί από το Δήμο Λάρνακας η αίτηση που υπέβαλε η εταιρεία ανάπτυξης και διαχείρισης ακινήτων Anaprop από τη Νότιο Αφρική που θα αναλάβει και την κατασκευή του έργου. Όπως όλα δείχνουν ο Δήμος Λάρνακας αναμένεται να ανάψει το πράσινο φως για την ανέγερση του εμπορικού κέντρου, υπό ορισμένες προϋποθέσεις, καθώς το όλο θέμα θα πρέπει να παραπεμφθεί στο Συμβούλιο Παρεκκλίσεων διότι το τεμάχιο γης είναι οικιστικό και όχι εμπορικό.

Αν όλα κυλίσουν ομαλά τότε το εμπορικό κέντρο θα ολοκληρωθεί και θα ανοίξει τις πύλες του στο κοινό πριν το τέλος του 2018.

Το αρχιτεκτονικό γραφείο OFFICETWENTYFIVEARCHITECTS το οποίο ανέλαβε το έργο σε συνεργασία με το αρχιτεκτονικό γραφείο Zenonos Architects δημοσίευσαν σήμερα βίντεο 3D το οποίο δείχνει το mall πως θα είναι όταν ολοκληρωθεί. Το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει…παρακολουθήστε το: 

Σχετικά νέα

X
Translate »