ΑΕΚ

Δήμος Λάρνακας: Περήφανοι για ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ ΑΕΚ και ΑΛΚΗ

Η πόλη της Λάρνακας, αισθάνεται διπλά υπερήφανη γιατί δυο από τις αθλητικές της ομάδες εξασφάλισαν μεγάλους τίτλους.

 Η Ομάδα Καλαθόσφαιρας ΑΕΚ Λάρνακας εξασφάλισε  το Κύπελλο Καλαθόσφαιρας και η ποδοσφαιρική ομάδα ΑΛΚΗ κατάκτησε το Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας και έτσι πέρασε επάξια στην Α’ Κατηγορία.

 Το  Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας συγχαίρει και τις δυο ομάδες για τις διακρίσεις τους.

 Η κατάκτηση της κορυφής αποτελεί ιδιαίτερη επιτυχία και ταυτόχρονα μεγάλο επίτευγμα τόσο για το κυπριακό μπάσκετ και ποδόσφαιρο όσο και τον αθλητισμό γενικότερα. Επισφραγίζει την αγωνιστική ανωτερότητα που επέδειξαν οι ομάδες σε όλη τη διάρκεια των αγώνων δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για ένα καλύτερο αύριο στον αθλητισμό μας.

Πρόκειται για επιτυχίες που μας γεμίζουν με χαρά και περηφάνια, σε μια περίοδο που η χώρα μας και όλοι μας έχουμε ανάγκη από τέτοια παραδείγματα ψυχικής δύναμης.

Συγχαρητήρια πολλά αξίζουν στους αθλητές, την τεχνική ηγεσία, τη διοίκηση, σε όλο το επιτελείο των Σωματείων, στους φιλάθλους που στάθηκαν στο πλευρό των ομάδων, αλλά και σε όλους τους αφανείς ήρωες αυτής της μεγάλης επιτυχίας. Όλοι τους απέδειξαν πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όταν βασίζεται στο ήθος, στο αγωνιστικό πνεύμα, στη σκληρή δουλειά και στη δύναμη ψυχής που διαθέτουν.

 Ο Δήμος Λάρνακας θα συνεχίσει να στέκεται δίπλα τους και να υποστηρίζει όλες τις προσπάθειες τους.

Σχετικά νέα

X
Translate »