Κοινωνία

Δήμος Αθηένου: Εκκληση για χρηματική βοήθεια στους πυρόπληκτους της Αττικής

Εκκληση προς τους δημότες του και όχι μόνο να προσφέρουν χρηματική βοήθεια για τους πυρόπληκτους της Αττικής, απηύθυνε σήμερα ο Δήμος Αθηένου.

Σε γραπτή ανακοίνωση ο Δήμος Αθηένου «εκφράζει βαθιά θλίψη για την ανείπωτη τραγωδία που έπληξε την Αττική, ειλικρινή συλλυπητήριά στις Τοπικές Αρχές και στις οικογένειες των θυμάτων της πυρκαγιάς, τις ευχές του για υγεία σε όσους εξακολουθούν να δίνουν μάχη για τη ζωή τους καθώς και για σώα ανεύρεση όλων όσων εξακολουθούν να αγνοούνται».

Προστίθεται ότι ο Δήμος Αθηένου “επικοινώνησε με αρμόδιους φορείς των πληγέντων Δήμων της Περιφέρειας Αττικής, για συνεννόηση στην προσπάθεια για κάλυψη των άμεσων αναγκών που προέκυψαν στις περιοχές που πλήγηκαν. Λόγω της συλλογής μεγάλου αριθμού ειδών πρώτης ανάγκης και κατόπιν παράκλησης των αρμοδίων φορέων, ο Δήμος Αθηένου καλεί τους δημότες του που επιθυμούν να βοηθήσουν να καταθέσουν χρηματικές εισφορές για ανακούφιση των πληγέντων».

Ο Δήμος καλεί όλους να καταθέτουν τις εισφορές τους στον ειδικό λογαριασμό σε οποιοδήποτε τραπεζικό ίδρυμα της Κύπρου και στα υποκαταστήματά του, μετά από απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Τράπεζα: Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου
BIC: CBCYCY2N
IBAN: CY80 0010 0001 0000 0000 0600 1022

Επίσης εισφορές μπορούν να γίνονται και στον ειδικό λογαριασμό που έχει ανοιχθεί από την ΄Ενωση Δήμων Κύπρου.

Τράπεζα: Ελληνική Τράπεζα
Αρ. Λογαριασμού: 101 – 01 – 208545 – 02
IBAN: CY 34005001010001010120854502

Στην ανακοίνωση ο Δήμος Αθηένου «εκφράζει τον μεγάλο του θαυμασμό για την άμεση κινητοποίηση και ευαισθητοποίηση φορέων και ατόμων του Δήμου μας, για απάμβλυνση του δράματος που βιώνουν οι κάτοικοι των πληγείσων περιοχών» και καλεί «όλους τους φορείς του Δήμου, την Εκκλησία και τους δημότες να βοηθήσουν όσο μπορούν στην προώθηση συλλογής της οικονομικής βοήθειας για τους πληγέντες».

Σχετικά νέα

X
Translate »