Uncategorized

Δήλωση Γεώργιου Κων/νου Χάρου σε περίπτωση αναβολής εκλογών

Με αφορμή την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, να ζητήσει, από την Βουλή να εκκρίνει την αναβολή των εκλογών της τοπικής αυτοδιοίκησης, σαν υποψήφιος Δήμαρχος Λάρνακας και εφ όσον η Βουλή εγκρίνει την αναβολή, με γνώση ότι στην Λάρνακα πρέπει να γίνουν εκλογές, αφού η θέση του Δήμαρχου χηρεύει, λόγω της παραίτησης του Δήμαρχου Ανδρέα Λουρουτζιάτη εισηγούμαι τα εξής:
1ον Όπως αποφύγουμε να γίνουν εκλογές και στην Λάρνακα και οικονομήσουμε σαν κράτος ένα πολύ μεγάλο και σεβαστό ποσό χρήματων τα οποία μπορεί να διατεθούν σε αναπτυξιακά έργα στην πόλη μας.


2ον Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την υποστήριξη του νυν αντιδημάρχου Πέτρου Χριστοδούλου ως του μοναδικού υποψηφίου για την εκλογή όπως και οπότε προκηρυχθεί η αναπληρωματική εκλογή για την θέση του Δήμαρχου Λάρνακας.


3ον Την υποψηφιότητα του Πέτρου Χριστοδούλου να την υποστηρίξουν και στηρίξουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι, σήμερα, για την δημαρχία υποψήφιοι. (Γεώργιος Κωνσταντίνου Χάρος, Ανδρέας Βύρας, Αλέξης Μιχαηλίδης, Ανδρέας Πέτρου και Λούης Δημητρίου), σαν την μοναδική υποψηφιότητα η οποία θα εξασφαλίζει την αυτόματη εκλογή άνευ ανθυποψηφίου.


4ον Ο νέος Δήμαρχος για 2,5 χρόνια Πέτρος Χριστοδούλου να αποδεχτεί την δημιουργία άτυπου συμβουλίου Δήμαρχου στο οποίο να συμμετάσχουν όλοι οι πιο πάνω ενδιαφερόμενοι για την δημαρχία υποψήφιοι. Το συμβούλιο αυτό θα συμβουλεύει χωρίς να δεσμεύει τον Δήμαρχο για τα σοβαρά θέματα που απασχολούν την πόλη.


5ον Εάν σκοπός της υποψηφιότητας και εκλογής, όλων, είναι η πραγματική αγάπη για συνεισφορά στην πόλη μας, η πιο πάνω πρόταση δίδει στον καθένα μας ξεχωριστά με την αποδοχή της να επιβεβαιώσουμε τις προκηρύξεις μας.
Ευχαριστώ

Σχετικά νέα

X
Translate »