Ανόρθωση

“Δέκα ομάδες παρακολουθούν τον Λαΐφη. Πρόταση από Αϊτνχόφεν”

Υπό στενή παρακολούθηση από ευρωπαϊκές ομάδες είναι ο Κωνσταντίνος Λαΐφης. Ο Κύπριος στόπερ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Σταντάρ Λιέγης, γεγονός που προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Σύμφωνα με την στήλη “Το ευαγγέλιο” στην ιστοσελίδα “contra.gr” η Αΐντχόφεν έκανε ήδη κίνηση γι’ απόκτηση του.
Αναλυτικά το δημοσίευμα
Λεπτομέρειες για το μέλλον του Κωνσταντίνου Λαίφη δίνει η στήλη του contra.gr, “Το Ευαγγέλιο” και κάνει λόγο για 10 ομάδες που κάνουν συστηματικά σκάουτινγκ στον ποδοσφαιριστή.
“Στον 2ετή δανεισμό του Λαϊφη από τον ΟΣΦΠ στην Σταντάρ αυτοί που ξέρουν λένε πως… όλα τα λεφτά είναι στο ιδιωτικό συμφωνητικό που υπάρχει. Ο Λαϊφης εκπροσωπείται απο την κυπριακή εταιρία “Νovelsportsage nts”,η οποία μάλιστα φέρεται να έχει κρατήσει και ποσοστό ιδιοκτησίας του…

Ιδιοκτήτης της είναι ο πρώην παίκτης  Κώστας Ηλία, ο οποίος ανακάλυψε και πήγε στην Γιουβέντους(Πριμαβέρα)τον Κάστανο. Μάλιστα στην εν λόγω εταιρία μάνατζερ συμμετέχει και ο αδερφός του Λαϊφη!!

Τον Ιούλιο ο ΟΣΦΠ έδωσε κι άλλες επιλογές ομάδων στην πλευρά Λαϊφη που διάλεξε όμως, Σταντάρ λόγω και του νέου της τεχνικού διευθυντή Ολιβερ Ρενάρ. Ο Ρενάρ ήταν στην Μαλίν, γνώριζε πολύ καλά τον διεθνή Κύπριο μέσο και τον ήθελε και στην προηγούμενη ομάδα του.

Με τον Λαϊφη να τα πάει σούπερ στην Σταντάρ, ήδη υπάρχουν 10 ομάδες από Αγγλία, Γερμανία, Ολλανδία, Ιταλία που τον κάνουν συστηματικά σκάουτινγκ. Καρατσεκαρισμένα πάντως η ομάδα που τον παρακολουθεί σταθερά, τον θέλει και εκδήλωσε μάλιστα το ενδιαφέρον της είναι η Αϊντχόφεν!!

Κι από Ιταλία οι Αταλάντα, Σασουόλο. Επαναλαμβάνω όμως, η Αιντχόφεν θα έχει σαφή προβάδισμα, αν το καλοκαίρι δεν γυρίσει στον Ολυμπιακό…”

reporter

Σχετικά νέα

X
Translate »