Αθλητικά Νέα

Γυναικεία πρωταθλήματα στη χειροσφαίριση κατέκτησαν ομάδες του Ε.Ν.Α. Αθηένου

Γυναικεία Πρωταθλήματα σε διάφορες κατηγορίες στη χειροσφαίριση, κατέκτησαν ομάδες του Σωματείου Ενωσης Νεολαίας Αθηένου.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αθηένου αναφέρεται ότι «ο Δήμαρχος Κυριάκος Καρεκλάς συνεχάρη θερμά τις γυναικείες ομάδες του Σωματείου Ε.Ν.Α. Αθηένου, που κατέκτησαν τα γυναικεία πρωταθλήματα χειροσφαίρισης της κατηγορίας τους».

Συγκεκριμένα η ομάδα κοριτσιών U15, κατέκτησε τόσο το πρωτάθλημα, όσο και το Κύπελλο της κατηγορίας της, η ομάδα  κοριτσιών U17,  κατέκτησε τόσο το πρωτάθλημα, όσο και το Κύπελλο της κατηγορίας της, η ομάδα νεανίδων U19, κατέκτησε το πρωτάθλημα της κατηγορίας της και η ομάδα γυναικών κατέκτησε το πρωτάθλημα, ενώ διεκδικεί και την κατάκτηση του Κυπέλλου».

Ο Δήμαρχος Αθηένου, σύμφωνα με την ανακοίνωση «συγχαίρει όλη την προπονητική ομάδα και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου για τα εκπληκτικά αποτελέσματα της φετινής χρονιάς, που ήταν αποτέλεσμα της σκληρής και μεθοδικής δουλειάς που έγινε απ’ όλους, παίκτριες, προπονητές και Διοικητικό Συμβούλιο».

Ο κ. Καρεκλάς εξέφρασε επίσης «περηφάνεια για το γεγονός ότι η Αθηένου έχει τέτοιες αθλήτριες που την τιμούν με τις επιδόσεις τους» ενώ υποσχέθηκε πως «ο Δήμος θα είναι δίπλα στο Σωματείο, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει το εξαιρετικό έργο που επιτελεί, κρατώντας τη νεολαία και όχι μόνον, σε υγιή απασχόληση».

ΚΥΠΕ

Σχετικά νέα

X
Translate »